Sport

Şi-au schimbat tricourile

Ziarul de Vrancea
3 mar 2014 402 vizualizări
Zece fotbalişti tricolori au prezentat noul echipament al echipei naţionale

Mai mulţi jucători ai primei reprezentative (Tătăruşanu, Filip, Rusescu, Chipciu, Marica, Măţel, Rus, Grigore, Gardoş, Torje) au prezentat, ieri, într-o conferinţă de presă, susţinută la Arena Naţională, noul echipament de joc produs de adidas ce va fi folosit în campania de calificare la Campionatul European din 2016. Primul meci la care va fi folosit noul echipament va fi la amicalul cu Argentina. Echipamentul de bază este de culoare galbenă, avand pe manecile tricoului dungile adidas de culoare roşie, dar şi o dungă oblică albastră pe fiecare manecă. De asemenea, gulerul este de culoare roşie în partea din faţă şi albastră pe spate, unde scrie "Romania". De asemenea, pe spatele tricourilor, deasupra numelor jucătorilor, se află o dungă orizontală de culoare albastră. Cel de al doilea rand de echipament va fi roşu, dungile companiei urmand să fie galbene, iar linia oblică de culoare albastră este de asemenea prezentă pe maneci.
Cu acest prilej, mijlocaşul formaţiei Espanyol Barcelona Gabriel Torje a declarat, că jucătorul argentinian Lionel Messi nu o să schimbe niciodată tricoul cu el. "M-am mai întalnit cu Messi ca adversar. Nu o să schimbe tricoul cu mine niciodată, pentru că tot timpul spune că îl are promis. Am avut colegi care i l-au cerut de mai multe ori şi au fost refuzaţi. Aşa că le-am zis de mai multe ori colegilor mei de la echipa naţională să nu mai mergem să-i cerem tricoul lui Messi, că trebuie să înfruntăm Argentina şi să jucăm cu capul sus, să-i facem mandri pe suporteri", a spus Torje. Fotbalistul  crede că, în cazul în care ar accepta un schimb de tricouri, Messi l-ar lua pe cel al adversarului şi l-ar păstra doar pană îl va duce la spălătorie. "La fiecare meci i se cere tricoul şi cred că are o casă atat de mare încat să le păstreze pe toate, dar nu cred că le ia pe toate acasă", a completat Torje. Mijlocaşul echipei Espanyol Barcelona a precizat că Lionel Messi a obţinut performanţe cu FC Barcelona datorită coechipierilor săi, în timp ce la prima reprezentativă valoarea acestora nu e la acelaşi nivel. "Cele mai mari performanţe Messi le-a avut la echipa de club, pentru că are o echipă foarte mare în spate. La naţională nu are atat de multe performanţe", a subliniat Torje.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.