Sport

Voinţa Deep Serv a caştigat Cupa Vrancei

Dan Chiriac
2 mar 2014 1272 vizualizări
Echipa manageriată de Marian Spînu s-a impus cu 1-0, în finala cu Tomrad u Sanorom Boloteşti a urcat pe treapta a treia a podiumului u jucătorii de la Tomrad au apărut pe teren cu tricouri pe care era poza lui Radu Toma, băiatul managerului Toma Iancu, decedat anul trecut la doar 29 de ani

Voinţa Deep Serv a caştigat Cupa Vrancei la minifotbal, arătand încă o dată că este cea mai bună echipă din ultimii ani. Echipa manageriată de Marian Spînu a caştigat în ultimii trei ani toate competiţiile la care a luat parte, respectiv Cupa Vrancei, Cupa Firmelor şi liga de minifotbal. Numai că, de această dată, finala a fost mult mai grea pentru Voinţa, care a primit o replică foarte bună din partea celor de la Tomrad. Faţă de alte finale, de această dată, Voinţa Deep Serv a avut o rezistenţă deosebită din partea adversarilor, care au cedat abia pe final. Finala întrecerii a fost foarte echilibrată, ambele echipe mizand în primul rand pe defensivă. În aceste condiţii, fazele clare de poartă au fost puţine şi împărţite în mod egal. Pentru cei prezenţi la meci era destul de clar că echipa care va marca prima va fi în mare măsură şi caştigătoare. Scorul a rămas alb pană cu zece minute înainte de final. Atunci, Răzvan Crăciun a marcat cu un şut de la distanţă. Avea să fie reuşita care să-i asigure formaţiei Voinţa Deep Serv un nou titlu. Cele două echipe au arătat că au fost cele mai bune din acest turneu, iar ajungerea lor în ultimul act nu a fost întamplătoare. Voinţa Deep Serv a avut următorul lot: George Lazăr, George Sîrbu, Răzvan Duţu, Viorel Crăciun, Cristi Gurguiatu, Ionuţ Căpăţînă, Emilian Chivu, Cătălin Curteanu, Răzvan Crăciun, Marius Bodoc, Claudiu Mihai şi Adrian Toma. Antrenorul echipei este Ionuţ Constantinescu. Tomrad a fost alcătuită din următorii jucători: Manuel Ivanciu, Sorin Popa, Florin Stanciu, Adi Oltianu, Dani Oltianu, Sorin Frunză, Liviu Nechifor, Rodinel Stan, Ionuţ Nuţu, Ionuţ Istrate, Marius Suvac, Alin Şotîrcă. Este de remarcat că jucătorii de la Tomrad au apărut pe teren cu tricouri albe pe care era poza lui Radu Toma, băiatul managerului Toma Iancu, decedat anul trecut la doar 29 de ani, după o boală nemiloasă. Totodată, jucătorii au oferit flori doamnelor prezente în tribunele Sălii Polivalente. Cel mai bun portar al turneului a fost Manuel Ivanciu, iar cel mai bun jucător Emilian Chivu. Au fost oferite premii pentru speranţele fotbalului vrancean - Bogdan Grigorică şi Florin Mănăilă. Premiul fair-play le-a revenit celor de la Voinţa Răstoaca. În finala mică Sanorom Boloteşti a trecut cu 2-1 de Monte Carlo. Cupa Vrancei a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea. Sponsorii turneului sunt Grande Pizza, Seritex şi Arena.  Premiile au constat în mingi, echipament sportiv, trofee, cupe şi medalii.  Premierea a fost făcută de reprezentanţii sponsorilor. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele meciurilor:
Finala mică Cupa Vrancei: Sanorom – Monte Carlo 2-1
Finala mare Cupa Vrancei: Tomrad – Voinţa Deep Serv 0-1


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.