Sport

S-a stabilit programul finalelor la competiţiile de sală

Ziarul de Vrancea
26 feb 2014 560 vizualizări
Sambătă au loc partidele din cadrul celor două competiţii de la Sala Polivalentă

Cupa Vrancei la minifotbal va programa sambătă după-amiază finalele întrecerii. De la orele 15.45 are loc finala mică între Sanorom Boloteşti şi Monte Carlo. Finala mare are loc de la orele 18.10 între învingătoarele din cele două semifinale, Voinţa Deep Serv şi Tomrad. Sunt cele două echipe care au caştigat grupele preliminare ale turneului. În finala mică, în caz de egalitate după 60 de minute se vor executa cate trei lovituri de departajare de fiecare echipă. În finala mare se vor juca şi două reprize a cate cinci minute în caz de egalitate. Cupa Vrancei este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea. Sponsorii turneului sunt Grande Pizza, Seritex şi Arena. În jurul orelor 19.30 va avea loc şi festivitatea de premiere a echipelor învingătoare. Tot sambătă au loc şi meciurile din cele două finale ale Cupei Fair-Play la minifotbal. Poliţia va juca cu Amicii Grande Pizza, de la orele 14.30 pentru locurile 3 şi 4. Cele două erau private de mulţi ca favoritele turneului, dar au ajuns să evolueze doar în finala mică. De la orele 17.00 se va desfăşura finala mare ce va opune GS Mobile şi Soveja. Echipa manageriată de George Ciobanu nu-l va putea folosi în acest joc pe căpitanul de echipă, Doru Huzuneanu, accidentat la tendon. Soveja va încerca să-şi păstreze titlul obţinut anul trecut. Cele două formaţii s-au întalnit şi în grupe, unde scorul a fost egal, 1-1. Dacă vor fi prelungiri în finală se vor juca doar două reprize de cinci minute. Dacă egalitatea va persista se vor executa cate trei lovituri de departajare de fiecare echipă. Festivitatea de premiere va avea loc la orele 18.10. Cupa Fair-Play este destinată jucătorilor de peste 35 de ani. Sponsorii turneului sunt Tomrad şi Pensiunea Leonardo. (Dan CHIRIAC)
Programul meciurilor:
Sambătă:
Orele 14.30: Finala mică Cupa Fair-Play: Poliţia-Amicii Grande Pizza
Orele 15.45: Finala mică Cupa Vrancei: Sanorom – Monte Carlo
Orele 17.00: Finala mare: Cupa Fair-Play: Soveja – GS Mobile
Orele 18.15: Finala mare Cupa Vrancei: Tomrad – Voinţa Deep Serv


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.