Sport

Superliga Vrancei va începe pe 22 martie

Dan Chiriac
25 feb 2014 596 vizualizări
Biroul Executiv al AJF Vrancea va oficializa aceste date, imediat după Adunarea Generală a FRF

Biroul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea va avea pe masa de lucru, pe data de 6 martie, mai multe probleme, printre care şi stabilirea datelor de reluare a campionatelor judeţene. Propunerea va fi ca returul Superligii Vrancei să înceapă pe 22 martie. Tot pe 22 martie se va relua şi campionatul juniorilor A 1 cu meciurile din cadrul primei etape a returului. Liga a cincea va debuta mai devreme. Astfel, pe 9 martie vor avea loc partidele primei etape a returului în Grupa B. Cum în această serie sunt şapte echipe, faţă de şase în grupa A, sezonul trebuie să înceapă mai devreme. Grupa A se va relua la finalul lunii martie. Sezonul de primăvară va avea pe 15 martie faza sferturilor de finală a Cupei Romaniei. Ultima etapă a Superligii se va juca pe 7 iunie, urmand ca data barajului de promovare să fie stabilită la Adunarea Generală a FRF. Membrii Biroului Executiv vor vota pe 6 martie şi pentru afilierea definitivă a cluburilor, ASS Orizontul Ţifeşti, Viitorul Bilieşti, Viitorul Vîrteşcoiu, Sporting Focşani, Young Stars Boloteşti şi Galactic Focşani. Aceste cluburi vor fi afiliate definitv la Adunarea Generală din luna martie. De asemenea, Biroul Executiv va vota dezafilierea cluburilor Naţional Goleşti, Gloria Răcoasa, Unirea Milcovul Goleşti, Voinţa Slobozia Ciorăşti, Foresta Gugeşti şi Foresta Vidra. Campionatele de juniori C, D şi E se vor relua în prima săptămană din luna aprilie. Faza judeţeană a Cupei Hagi se va derula la mijlocul lunii martie. Campioanele judeţene vor trebui transmise Direcţiei de Competiţii din cadrul FRF în perioada 7-10 iunie. FRF atrage atenţia că la baraj nu vor putea participa echipele care nu au certificat de identitate sportivă. FRF a stabilit de asemenea să elimine două dintre sancţiunile impuse în anii trecuţi. Astfel, echipele care nu se vor înscrie într-o competiţie nu vor mai avea interdicţie de promovare timp de trei ani. De asemena, FRF a desfiinţat regula penalizărilor pentru neîndeplinirea baremurilor de puncte. În returul Superligii, trei echipe se vor lupta pentru calificarea la barajul de promovare în liga a treia. Duelul dintre cele trei echipe se va simplifica foarte mult încă din prima rundă a returului. Euromania Dumbrăveni – Selena Jariştea este meciul care va păstra o singură formaţie în lupta pentru primul loc în acest campionat. Un eventual rezultat de egalitate nu ar mulţumi decat pe cei din Panciu. Young Stars Panciu are în acest moment patru puncte avans faţă de Selena Jariştea, dar şi avantajul că va juca ambele meciuri directe, cu contracandidatele sale, pe teren propriu. Cu un lot din care fac parte mulţi dintre jucătorii care au evoluat în liga a treia, Panciu este mare favorită. Numai că datoriile sale financiare, cele care au scos-o şi din liga a treia, ar putea să dea din nou mari bătăi de cap oficialilor locali. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.