Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Ştefan Radu a salvat Lazio

Ziarul de Vrancea
24 feb 2014 634 vizualizări
Fotbalistul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, a înscris două goluri în meciul caştigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, în faţa formaţiei Sassuolo, în etapa a XXV-a a campionatului Italiei.

Ştefan Radu, integralist la gazde, a marcat în minutele 36 şi 83, primul gol fiind înscris dintr-un şut puternic de la 30 de metri. Celălalt gol al echipei Lazio a fost înscris de Klose, în minutul 73. Pentru Sassuolo au marcat Floccari ('72) şi Floro Flores ('79). "Este cel mai frumos gol din cariera mea, pentru că eu nu marchez prea des", a spus Radu despre golul din minutul 36.

A sfeclit-o şi Atletico

După ce Barcelona a fost învinsă, surprinzător, la San Sebastian, de către Real Sociedad, duminică seara a mai explodat o bombă. La Pamplona, Osasuna a învins categoric, cu scorul de 3-0, o altă echipă fruntaşă a campionatului spaniol, Atletico Madrid, şi a ratat astfel ocazia de a egala la puncte pe Real Madrid în fruntea clasamentului. Cejudo ('6), Armenteros ('21) şi Roberto Torres ('42) au fost autorii golurilor echipei gazdă. În urma acestui rezultat, Atletico este pe locul III în Primera Division, cu 60 de puncte, la egalitate cu FC Barcelona, dar în urma formaţiei Real Madrid, care a acumulat 63 de puncte. Osasuna a urcat pe locul 12, cu 27 de puncte. Duminica viitoare este programat derbiul Madridului, Atletico - Real.

Rusescu, momentan fără antrenor

Antrenorul Jesualdo Ferreira a ajuns la un acord cu conducerea clubului Sporting Braga, la care evoluează şi atacantul Raul Rusescu, pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului său, după ce echipa a remizat, duminică, scor 2-2, cu Arouca, în campionat. Jesualdo Ferreira, 67 de ani, a mai antrenat Braga între 2003 şi 2006. El a revenit la acest club în luna iunie 2013. După 20 de etape, Sporting Braga ocupă locul VII, cu 27 puncte (8 victorii, 3 egaluri şi 9 înfrangeri), în timp ce liderul campionatului, Benfica Lisabona, are 46 de puncte. În cariera sa, Ferreira a pregătit toate cele trei mai cluburi portugheze, FC Porto, Benfica şi Sporting Lisabona, dar şi Malaga şi Panathinaikos.

Bayern se grăbeşte spre titlu

Bayern München, echipă care domină ediţia actuală a Bundesliga, ar putea stabili un record, devenind campioană a Germaniei încă de la finalul lunii martie. Bayern, neînvinsă de 47 de meciuri în prima ligă, va deveni campioană la meciul de acasă cu Hoffenheim, din etapa a XXVIII-a, dacă îşi va păstra actulalul avans de 19 puncte pe care îl are în clasament faţă de ocupanta locului II, Bayer Leverkusen. Dacă avansul va creşte, echipa antrenată de Josep Guardiola ar putea deveni campioană mai repede. Sezonul trecut, Bayern şi-a asigurat titlul naţional tot în etapa a XXVIII-a, dar în luna aprilie.

Lăudat şi demis

Tehnicianul olandez Mario Been a fost demis de la RC Genk, după eşecul de duminică, din campionatul Belgiei, scor 0-2, cu Waasland-Beveren. Eşecul de duminică lasă echipa RC Genk pe locul şase în campionat, la 22 de puncte de liderul Standard Liege. "Ne despărţim de cineva de care nimeni nu se îndoieşte că este un bun antrenor şi un om minunat", a declarat directorul general Dirk Degraen.  Been a fost numit antrenor în 2011, iar sezonul trecut a reuşit să caştige Cupa Belgiei cu RC Genk. Pierre Denier va prelua temporar echipa, care va juca, joi, în manşa secundă a 16-imilor Ligii Europa cu Anji Mahacikala. în tur, scorul a fost 0-0.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.