Sport

Vasile Avram , candidat la preşedinţia FRF, prezent la Focşani

Dan Chiriac
23 feb 2014 661 vizualizări
Acesta a stat de vorbă cu reprezentanţii membrilor afiliaţi din Vrancea

Vasile Avram, actualul preşedinte al Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti, candidat la funcţia de preşedinte la Federaţia Romană de Fotbal a fost prezent vineri seara la Focşani. Acesta a discutat cateva minute cu reprezentanţii membrilor afiliaţi FRF din Vrancea şi şi-a exprimat speranţa că alegerile de săptămana viitoare se vor desfăşura corect, iar candidatul cel mai bun va ieşi preşedinte. Avram a fost prezent la Sala Polivalentă, în timpul desfăşurării semifinalelor Cupei Vrancei la minifotbal. Acesta a reamintit că este vrancean de originie şi speră să se bazeze pe voturile vrancenilor la alegerile din 5 martie. "Când voi fi preşedinte, îi voi respecta pe toţi la fel. Consider că activitatea îndelungată pe care am avut-o pe plan profesional mă recomandă pentru funcţia de preşedinte al FRF. Candidez pentru că vreau ca fotbalul românesc să câştige de la mic la mare. Nu am nevoie de susţinerea impresarilor, nu sunt reprezentantul vreunei academii de fotbal, eu sunt reprezentantul tuturor, sunt reprezentantul echipelor din Liga a III-a, din Liga a II-a, tuturor echipelor din Liga I, asociaţiilor judeţene, de fotbal feminin, de fotbal în sală, a tuturor academiilor de fotbal. Sunt reprezentant al acelor structuri sportive care nu au fost până acum în atenţia FRF,  a spus Avram. Acesta este născut în satul Angheleşti, comuna Rugineşti. Vasile Avram a condus Comisia Centrală a Arbitrilor în perioada 2009-2011. La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au anunţat candidatura până acum Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian, fostul preşedinte de la Selena Bacău, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Politehnica Timişoara, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu. După cum se ştie şi un al doilea candidat are origini în Vrancea. Răzvan Burleanu este preşedintele Federaţiei de Minifotbal din Romania, sport la care echipa naţională a devenit pentru a patra oară campioană Europeană, în urma turneului final disputat în 2013 în Gracia. Răzvan este fiul fostului fotbalist Gică Burleanu, care a evoluat la Unirea Focşani şi Vrancart Adjud. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.