Sport

S-a stabilit programul semifinalelor la competiţiile de sală

Dan Chiriac
19 feb 2014 528 vizualizări
Vineri şi sambătă au loc partidele din cadrul celor două competiţii de la Sala Polivalentă

Cupa Vrancei la minifotbal va programa vineri după-amiază sferturile de finală ale întrecerii. Programarea acestor meciuri a născut un adevărat duel între cele patru competitoare, care au încercat să aibă lotul cat mai complet la aceste jocuri. Cum trei din cele patru echipe calificate în careul de aşi au jucători la echipe de futsal, care joacă în Cupa Romaniei la finalul acestei săptămani, partidele au fost mutate pentru ziua de vineri. De la orele 17.00 se va juca partida Voinţa Deep Serv –Monte Carlo. A doua echipă nu l-ar fi putut folosi pe Emil Burcăcel în cazul în care meciul s-ar fi desfăşurat sambătă, cand Progresul Focşani joacă în cupă cu Spicom Sf. Gheorghe. A doua semifinală va avea loc de la orele 18.10 şi va opune pe Tomrad şi Sanorom Boloteşti. Tomrad riscă să nu-i folosească pe Stanciu şi Sorin Popa, de la echipa de futsal. Chiar dacă a existat şi propunerea ca acest joc să aibă loc duminică, acest lucru nu a fost acceptat de Sanorom Boloteşti care îl are în echipă pe Andrei Crăciun, jucător la echipa de futsal United Galaţi, care va pleca duminică spre Odorhei. În aceste condiţii organizatorii au decis ca meciurile să fie programate vineri seara. Acest lucru a fost posibil cu sprijinul celor care aveau ore de antrenament la Sala Polivalentă în acest timp. Organizatorul întrecerii a ţinut să le mulţumească antrenorilor Mihai Petruţ, Marian Rădulescu şi Viorel Ciubotaru care au renunţat la poziţiile lor în sală de vineri după-amiază. În semifinale, în caz de egalitate după 60 de minute se vor juca două reprize de 5 minute de prelungire. Dacă egalitatea va persista se vor executa cate trei lovituri de departajare de fiecare echipă. Cupa Vrancei este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea. Sponsorii turneului sunt Grande Pizza, Seritex şi Arena.

S-au tras la sorţi semifinalele la Cupa Fair-Play

Marţi seara a avut loc tragerea la sorţi a partidelor din cadrul semifinalelor Cupei fair-Play la minifotbal. Poliţia va juca cu GS Mobile,  cea care a realizat surpriza sferturilor trecand de Hunters, scor 3-2 după prelungiri. Echipa manageriată de George Ciobanu nu-l va putea folosi în acest joc pe căpitanul de echipă, Doru Huzuneanu, accidentat la tendon în meciul anterior. În a doua semifinală se vor duela Soveja, campioana en-titre şi Amicii Grande Pizza. Cele două formaţii s-au întalnit şi în grupe, unde Amicii s-au impus cu 2-0. Dacă vor fi prelungiri se vor juca doar două reprize de cinci minute. Dacă egalitatea va persista se vor executa cate trei lovituri de departajare de fiecare echipă. Cupa Fair-Play este destinată jucătorilor de peste 35 de ani. Sponsorii turneului sunt Tomrad şi Pensiunea Leonardo. (Dan CHIRIAC)

Programul meciurilor:
Cupa Vrancei: vineri
17.00 Voinţa Deep Serv – Monte Carlo
18.10: Tomrad-Sanorom Boloteşti
Cupa Fair-Play: sambătă
16.00: Poliţia-GS Mobile
17.10: Amicii Grande Pizza - Soveja


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.