Sport

Se trezesc în sfarşit?

Dan Chiriac
12 feb 2014 486 vizualizări
CET Govora CNMB Rîmnicu Vîlcea - CSM Focşani 2007, azi de la orele 11.30

Voleibalistele de la CSM Focşani 2007 au ocazia azi să se trezează după începutul prea lin de campionat, în 2014. Focşănencele au reuşit să facă trei meciuri foarte slabe, care l-au enervat pe antrenorul Marian Rădulescu, care a tunat şi a fulgerat la finalul jocului din runda precedentă de la Galaţi, pierdut cu scorul de 3-0. Directorul clubului CSM 2007 le-a acuzat pe jucătoare pentru evoluţia foarte slabă din acest an, menţionand că  echipa ar trebui să se trezează cat mai repede. CSM Focşani 2007 va juca joi, de la ora 11,30, la Rîmnicu Vîlcea, restanţa din etapa a opta a Campionatului naţional. Va fi un foarte bun prilej pentru fetele Focşaniului să se revanşeze pentru prestaţiile mai puţin reuşite din ultimele partide şi să câştige, asigurându-şi, astfel, intrarea directă în cel de-al doilea tur al play-off-ului. CSM 2007 Focşani a plecat la ora programării iniţiale la Gheorghieni, pentru un cantonament de şapte zile, pentru că vremea nu permitea deplasarea la Rm. Vîlcea. CSM 2007 Focşani a cerut Federaţiei Romane de Volei amanarea partidei cu CS Govora Rm. Vîlcea. La jocul de azi nu va fi prezentă Zlatina Shtarbanova, care s-a accidentat. Aceasta are probleme la genunchi şi trebuie să suporte o operaţie la Bucureşti. Zlatina Shtarbanova nu va mai juca în acest campionat, condiţii în care, conducerea echipei se gandeşte să o aducă o ridicătoare pentru partidele din play-off. Rămane de văzut dacă fetele Focşaniului vor trece peste evoluţiile slabe şi se vor impune în Oltenia. CSM Focşani 2007 are următoarea componenţă pentru jocul de azi: Botezatu, Kirilova, Cimpoeşu, Mogozsan, Coman, Taşkiran, Blaga, Bîrgăoanu, Boantă, Ciucă şi Cîrlan. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.