Sport

Liga Iepuraşilor programează prima etapă din 2014

Dan Chiriac
10 feb 2014 485 vizualizări
Echipele participante la grupa 2005 se vor întrece la Cupa “Contliv”

“Liga Iepuraşilor”, competiţie rezervată categoriilor de varstă 2004 şi 2005, se va relua sambătă 22 februarie, la Sala Polivalentă Focşani, cu începere de la orele 10.00. Atunci va avea loc Cupa “Contliv” la grupa 2005, la care vor participa echipele Prosport, Progresul şi CSM, toate din Focşani. Vor fi delegaţi cate doi arbitri. Totodată, va fi desemnat un reprezentant de la DST Vrancea care va întocmi raportul fair-play. Pe langă rezultatul meciului, la această competiţie se va ţine cont de clasamentul fair-play, care va ţine cont de comportamentul antrenorilor, părinţilor şi jucătorilor. Întrecerea este organizată cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea. Şase firme susţin acest proiect, Online Tourism, GS Mobile, Deep Serv, Altdorf Tehnik, Pizeeria Venezia, Contliv.  Fiecare partener implicat, din randul companiilor vrancene, va susţine un turneu ce va fi dotat cu trofeul denumit după numele propriei firme. Premiile oferite de organizatori la final, primelor patru clasate, vor fi consistente. În competiţiile organizate de AJF Vrancea au drept de joc numai jucători legitimaţi. Cluburile care nu vor avea un număr de minim 7 copii legitimaţi pe categoria de varstă 2004 şi 2005 nu vor fi programate în competiţie. La categoia 2005 s-a mai disputat o etapă caştigată de Prosport Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.