Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Procurorii au finalizat dosarul transferurilor

Ziarul de Vrancea
10 feb 2014 462 vizualizări
Procurorul a solicitat în concluziile finale formulate la termenul de luni al Dosarului Transferurilor pedepse de închisoare cu executare pentru fraţii Ioan şi Victor Becali, George Copos şi Cristian Borcea, în cazul lui Mihai Stoica precizand că faptele s-au prescris conform noului Cod Penal.

Pentru inculpaţii Gheorghe Popescu, Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu, procurorul a cerut închisoare cu suspendare.  Pentru Copos s-a solicitat o pedeapsă cu executare pentru o perioadă de la 1 la 5 ani, pentru Borcea şi Victor Becali, pe o perioadă de şapte ani, iar pentru Ioan Becali, pe timp de opt ani, aşa cum a decis anterior Curtea de Apel. În ceea ce-i priveşte pe Gheorghe Popescu (candidat principal la preşedinţia FRF), Neţoiu şi Pădureanu, procurorii au cerut pedeapsă cu suspendare pe trei ani. Verdictul va fi dat de Curtea de Apel în data de 25 februarie.

A semnat Sanmărtean

Mijlocaşul echipei FC Vaslui Lucian Sanmărtean a semnat, ieri, un contract pe un an şi jumătate cu FC Steaua, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul grupării bucureştene. Lucian Sanmărtean, 33 de ani, evoluează la FC Vaslui din 2010, numele lui fiind vehiculat de mai multe ori în pauzele competiţionale în ceea ce priveşte un posibil transfer la Steaua, unde a fost dorit de patronul Gigi Becali. În cariera sa, Sanmărtean a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Panathinaikos Atena şi FC Utrecht.

Andone se întoarce în Golf

Antrenorul Ioan Andone a semnat un contract valabil pană la finalul sezonului, cu posibilitate de prelungire, cu gruparea Al Ettifaq Damman din Arabia Saudită, a anunţat, ieri, publicaţia Al Jamaheir. El îl înlocuieşte la conducerea tehnică al formaţiei Al Ettifaq pe sarbul Goran Tufegdzic. Andone a mai antrenat echipa saudită în prima jumătate a anului 2009. După 21 de etape, Al Ettifaq, formaţie la care evoluează şi fostul rapidist Nicolae Grigore, ocupă locul 10 din 14 în campionatul saudit, cu 22 de puncte, în timp ce liderul Al Nasr are 57 de puncte. Ioan Andone a pregătit ultima dată echipa FC Astana din Kazahstan.

Blanka se întoarce în concursuri

Atleta croată Blanka Vlasic, dublă campioană mondială la săritura în înălţime (2007, 2009), care a renunţat la participarea la CM din august 2013, din cauza unor probleme la gleznă, a anunţat, ieri, că revine în competiţii. Vlasic va participa, sambătă, la reuniunea în sală de la Göteborg, în 25 februarie va fi prezentă la Praga, iar în perioada 7-9 martie va concura la Campionatele Mondiale în sală de la Sopot. "Mă simt foarte bine. Vreau să rup monotonia antrenamentelor, participand la aceste competiţii în sală", a spus sportiva în varstă de 30 de ani. Blanka şi-a reluat antrenamentele în noiembrie. Anterior, ea a fost supusă unui tratament în Irlanda pentru o problemă în urma unei operaţii la glezna stangă. Croata a mai fost indisponibilă timp de 20 de luni din cauza problemelor la gleznă şi a ratat participarea la Jocurile Olimpice de la Londra.

A murit un internaţional francez

Fostul internaţional francez Philippe Mahut a decedat la varsta de 57 de ani, după o lungă maladie, a anunţat, ieri, site-ul oficial al FFF. "Mahut a fost un mare profesionist şi un om de o calitate extraordinară", a declarat Noel Le Graët, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal.  Philippe Mahut a făcut parte din naţionala Franţei care a ajuns în semifinalele Cupei Mondiale din 1982. Mahut a jucat pe postul de fundaş şi a evoluat pentru formaţiile FC Metz, AS Saint-Etienne, RC Paris, Stade Quimperois şi Le Havre. După retragere, Philippe Mahut a fost membru în Comisia de Etică a Federaţiei Franceze de Fotbal.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.