Sport

Înfrangere fără dubii pe malul Dunării "Joc în lehamite, fără nerv, cu erori ... o mare deziluzie"

Dan Chiriac
9 feb 2014 683 vizualizări
Aşa au calificat oficialii clubului municipalităţi jocul dintre CSU Galaţi - CSM Focşani 2007, scor 3-0 (25-18, 25-20, 25-23), în Divizia A de volei feminin

Echipa de volei a făcut un meci slab pe malul Dunării şi a pierdut firesc partida. Voleibalistele focşănene au avut din nou o prestaţie foarte slabă, de această dată, la Galaţi, în compania formaţiei locale CSU, pe care o învinseseră în tur cu 3-1 în Sala Polivalentă. Potrivit site-ului CSM Focsani 2007, gălăţencele alcătuiesc, în acest moment, o echipă fără pretenţii deosebite, dar foarte harnică, dispusă la mare efort, disciplinată şi, după cum s-a văzut în partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu CSM Focşani 2007, astfel de atribute i-au adus o victorie indiscutabilă. “Oaspetele au răspuns cu un joc în lehamite, fără nerv, cu erori individuale tehnice şi tactice de nepermis la jucătoare cu mare experienţă competiţională, ori cu o apatie surprinzătoare la jucătoare tinere. Cu câteva excepţii, componentele formaţiei focşănene au părut a face act de prezenţă după ce le-ar fi obligat cineva să intre în teren. A fost o mare deziluzie pentru cei care aşteaptă ca focşănencele să joace la nivelul calităţilor lor certificare de evoluţiile din tur. Profesorul Marian Rădulescu, directorul CSM Focşani 2007, a caracterizat jocul echpei ca fiind imaginea dezinteresului, a delăsării şi a anunţat că vor fi aplicate sancţiuni în urma jocului de la Galaţi, ce se înscrie într-o serie de trei partide cam de aceeaşi factură”, spun oficialii clubului municipalităţii. Primele două seturi au fost, parcă trase la indigo. Gălăţencele au condus în primul set şi s-au dus repede la 11-3, fără a întâmpina nici o urmă de rezistenţă. Oaspetele au găsit o urmă de orgoliu şi au echilibrat jocul, s-a ajuns la 11-6, 18-9, 23-13, 25-18. Setul al doilea: 2-0, 11-3, 15-4, 20-11, 25-20. În setul al treilea, focşănencele păreau a fi intrat, în sfârşit, în joc. Au avut 4-3, 14-13, 20-16, dar au gestionat lamentabil finalul şi au pierdut cu 23-25. Au jucat pentru CSM Focşani 2007: Botezatu, Kirilova, Cimpoeşu, Mogozsan, Coman, Taşkiran, Blaga, Bîrgăoanu, Boantă. Au mai fost înscrise pe foaia de joc Ciucă şi Cîrlan. Pentru CSM Focşani 2007 urmează meciul de joi, de la Rîmnicu Vîlcea, amânat din etapa a opta, apoi, în ultima etapă, jocul de acasă, cu Provolei Botoşani, de sâmbăta viitoare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.