Sport

Ce filme vedem la Balada

Dan Chiriac
6 feb 2014 543 vizualizări
Cinefilii pot urmări o dramă SF şi un film romanesc

“Happy Feet”, “Elisyum” şi “Roxanne” sunt filmele care rulează la finele acestei săptămani la Cinematograful Balada din Focşani. Primul, “Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator” este programat sambătă, 8 februarie, şi duminică, 9 februarie, de la ora 15,00. Filmul animat de aventuri spune povestea celui mai netalentat cantăreţ-pinguin din lume. S-a născut dansând după propria-i melodie... step. Deşi mama lui Mumble, Norma Jean (Nicole Kidman) consideră drăguţ acest obicei, tatăl lui, Memphis (Hugh Jackman), spune că “pur şi simplu nu-i pinguinesc”. În plus, ambii ştiu faptul că fără un Cântec al inimii, Mumble nu va găsi probabil niciodată dragostea adevărată. De la ora 17,00 este programată drama SF “Elysium”, cu Jodie Foster, Matt Damon şi Sharlto Copley. În anul 2154, omenirea este împărţită în două clase sociale: cei extrem de bogaţi, care trăiesc lipsiţi de griji pe staţia spaţială Elysium şi restul oamenilor, prizonieri pe un Pământ suprapopulat, cu resursele naturale epuizate. Disperaţi, aceştia din urmă ar face orice ca să scape de sărăcia şi mizeria în care trăiesc. Singurul care ar putea aduce egalitate între aceste cele două lumi este Max (interpretat de Matt Damon), care este nevoit să accepte o misiune periculoasă şi ieşită din comun. Riscându-şi viaţa, el se va duce pe Elysium, unde va avea de înfruntat forţele de represiune conduse de Secretarul Delacourt (Jodie Foster). A treia propunere pentru finele acestei săptămani o reprezintă filmul romanesc “Roxanne”, cu Diana Dumbravă şi Şerban Pavlu, în regia lui Valentin Hotea. “Roxanne” spune povestea lui Tavi Ionescu, 38 de ani, căruia încă îi place să copilărească. El îşi împarte viaţa între grafica pe calculator, o mamă bolnavă şi Oana, care încă speră ca el să se implice în relaţia lor. Pentru Tavi totul se va complica însă din ziua în care se hotărăşte să-şi ceară dosarul de la Securitate şi descoperă că ar putea avea un fiu cu o fostă prietenă din liceu. Biletele se pun în vanzare sambătă şi duminică începand cu ora 14,00 la preţul de 5 lei pentru oricare dintre filme. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.