Sport

Echipa de futsal şi-a prezentat lotul pentru partea a doua a sezonului

Dan Chiriac
6 feb 2014 652 vizualizări
13 jucători vor forma lotul Progresul în partidele din liga întai

Cu două zile înaintea jocului din liga întai cu Autobergamo Deva, echipa de futsal Progresul Focşani şi-a prezentat joi dimineaţă lotul de jucători pentru retur. Borş, Ivanciu, Ungureanu, Ilaş, Burcăcel, S. Sava, Stanciu, Dumitriu, Sorin Popa, Ciornei, Prodan, Stratulat şi Chilindar sunt cei care vor compune echipa în partea a doua a sezonului. Portarul Ivanciu a revenit după doi ani la echipa de futsal, în timp ce Andrei Ciornei şi Bogdan Stratulat, foşti jucători de liga a treia încearcă să se remarce şi în jocul la sală. Cristi Prodan este un jucător cu mult potenţial, care a confirmat pană acum în liga a cincea, la Voinţa Răstoaca, şi pare o soluţie viabilă pentru echipa de futsal. Acesta are de partea sa şi experienţa acumulată în perioada în care a jucat fotbal în Italia. Ieri, conducerea echipei a prezentat şi echipamentul de joc pentru partea a doua a sezonului. Primul joc oficial va avea loc pe 8 februarie, în compania celor de la Autobergamo Deva. În Cupa Romaniei, focşănenii vor juca în sferturile de finală în compania celor de la Spciom Sf. Gheorghe. Partida va avea loc în Covasna, pe 23 februarie. Progresul Focşani a primit săptămana trecută 320.000 de lei, bani necesari pentru continuarea campionatului. Banii vor fi folosiţi în partea a doua a sezonului, dar şi în toamna anului 2014. Echipa pregătită de Petrache Gurguiatu şi Elvis Ilaş se află în acest moment pe locul nouă în liga întai şi are ca obiectiv accederea în play-off. Conducerea echipei a făcut şi un apel la suporteri pentru a fi alături de echipă în aceste partide din partea a doua a sezonului. Intrarea la Sala Polivalentă va fi liberă, astfel încat sunt aşteptaţi cat mai mulţi microbişti la meciuri pentru a-şi încuraja favoriţii în tentativa de a ajunge în primele opt şi implicit în play-off. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
SUPORTER, acum 3724 zile, 13 ore, 29 minute, 58 secunde
TREI MILIARDE DOUA SUTE MILIOANE LEI din banii focsanenilor O CARUTA DE BANI pentru un sport cu impact mic la romani . Cate echipe de futsal sant si cati sportivi legitimati sant ? CSM FOCSANI cand citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.