Sport

Au schimbat-o iar! Meciul de futsal se joacă sambătă

Dan Chiriac
4 feb 2014 512 vizualizări
Partida va începe la orele 16.00, la Sala Polivalentă

Echipa de futsal Progresul Focşani a schimbat iar data de disputare a partidei cu Autobergamo Deva. Deşi au programat iniţial meciul pentru lunea viitoare, acum, focşănenii au decis să joace sambătă după-amiază. Programul încărcat de la Sala Polivalentă a decis această nouă modificare.
Echipa de futsal va avea o misiune aproape imposibilă în faţa echipei aflate pe primul loc în clasament. Echipa pregătită de Petrache Gurguiatu şi Elvis Ilaş se află în acest moment pe locul nouă în liga întai, dar oficialiui speră ca distanţa din clasament să nu se cunosacă şi pe teren. Naţionala de futsal a Romaniei a pierdut luni seara meciul din sferturile de finală la Campionatul European. Romanii au întalnit puternica reprezentativă a Rusiei şi au cedat cu 6-0. Naţionala urmează să revină acasă azi. Din lotul Romaniei au făcut parte şi patru jucători de la Deva: Vlad Iancu, Robert Matei, Cristian Matei, Robert Matei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.