Sport

Cupa Vrancei se joacă în două zile

Dan Chiriac
4 feb 2014 471 vizualizări
Ultima etapă va fi întreruptă de meciul echipei de futsal

Cupa Vrancei la minifotbal va programa ultima etapă în două zile. Organizatorii au decis ca meciurile să fie programate sambătă şi duminică,  cand vor avea loc partidele rundei a şaptea. Runda va avea loc sambătă, cu începere de la orele 13.00, iar duminică de la orele 16.00. Partidele vor fi înterupte pe durata jocului de futsal. Sunt aşteptate partide interesante, cu goluri multe. În Grupa A, Tomrad şi Monte Carlo se luptă pentru primul loc. Ambele echipe au cate 13 puncte, dar Monte Carlo are de recuperat 18 goluri la golaveraj. Avand adversare uşoare, cele două formaţii vor încerca să-şi rotunjească golaverajul. Locul trei revine celor de la Arena, echipa fostului viceprimar Neagu Nistoroiu, iar poziţia a patra celor de la Voinţa Răstoaca. Vila Geo a pierdut orice şansă de calificare, ţinand cont că în ultima rundă va juca cu Tomrad şi are dezavantajul rezultatelor directe. Grupa B este condusă de Voinţa Deep Serv cu 15 puncte. Echipa manageriată de Marian Spînu are un meci relativ uşor cu ocupanta locului patru, Dansan Mărăşeşti. Sanorom Boloteşti şi Green Team, ambele cu 12 puncte, dau lupta pentru poziţia a doua. Cele două formaţii se vor duela în meci direct. Dansan Mărăşeşti are asigurată poziţia a patra. Unirea Milcovul şi Voinţa Prorent joacă doar pentru onoare. Cupa Vrancei este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea. Primele patru formaţii clasate la finalul partidelor din grupe se califică în faza sferturilor de finală. Sponsorii turneului sunt Grande Pizza, Seritex şi Arena. (Dan CHIRIAC)

Programul meciurilor:
Grupa B – etapa a 7-a:
13.00: Unirea Milcovul - Voinţa Prorent
14.10: Voinţa Deep Serv- Dansan Mărăşeşti
17.30: Green Team – Sanorom Boloteşti
Viitorul Coteşti – stă
Grupa A: - etapa a 7-a:
Sambătă:
18.40: Tomrad – Vila Geo
19.50: Monte Carlo – Lyons Sihlea
Duminică:
16.00: Arena- Boys Sud


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.