Sport

Echipa de futsal joacă lunea viitoare cu Deva

Dan Chiriac
3 feb 2014 472 vizualizări
Echipa aflată pe primul loc în clasament a refuzat să amane prima partidă din campionat, chiar dacă jucătorii săi sunt plecaţi la Campionatul European de futsal u Progresul Focşani – Autobergamo Deva se va juca la Sala Polivalentă

Echipa de futsal Progresul Focşani va debuta în campionat lunea viitoare, cand va întalni pe teren propriu pe Autobergamo Deva. Deşi echipa din Deva are jucători la echipa naţională prezentă la Campionatul European, aceasta nu a dorit amanarea jocului din prima etapă din 2014. Devenii au anunţat că vor să dispute întalnirea de la Focşani, condiţii în care conducerea clubului focşănean a trebuit să se conformeze. Aceasta a decis ca jocul să aibă loc lunea viitoare, dar ora de disputare va fi stabilită ulterior. Sunt luate în calcul variantele disputării jocului dimineaţa sau la pranz, în condiţiile în care seara sala este ocupată cu turneul de baschet. Echipa de futsal va încerca să debuteze cu dreptul în partea a doua a sezonului, mai ales că a primit şi finanţare de la buget. Astfel, consilierii locali focşăneni au aprobat în şedinţa de săptămana trecută un nou buget pentru echipa de futsal. Astfel, Progresul Focşani a primit suma de 320.000 de lei, bani necesari pentru continuarea campionatului. Banii vor fi folosiţi în partea a doua a sezonului, dar şi în toamna anului 2014. Echipa pregătită de Petrache Gurguiatu şi Elvis Ilaş se află în acest moment pe locul nouă în liga întai şi are ca obiectiv accederea în play-off. Cu noua finanţare, jucătorii trebuie să se pregătească pentru a realiza obiectivul echipei - calificarea în play-off. Echipa focşăneană îşi continuă seria antrenamentelor la Sala Polivalentă şi aşteaptă primul joc din campionat. Focşănenii şi-au anulat cantonamentul la Gălăciuc şi se pregătesc pentru retur acasă. Lotul formaţiei este format din următorii jucători: Borş, Ilaş, Popa, Stanciu, Ungureanu, Dumitriu, Sergiu Sava, Prodan şi Chilindar.

Naţionala Romaniei a jucat aseară în sferturile de finală

Naţionala de futsal a Romaniei a jucat aseară, de la orele 22.00, meciul din sferturile de finală ale Campionatului European. Romanii au întalnit puternica reprezentativă a Rusiei, privită de mulţi ca principala candidată la caştigarea titlului.  Dacă au pierdut meciul cu ruşii, romanii urmează să revină acasă, cel mai probabil în cursul zilei de miercuri. În aceste condiţii, jucătorii de la Deva vor avea timp să se odihnească pană la jocul de la Focşani. Lotul Romaniei la Euroepene i-a cuprins pe: Vlad Iancu (Autobergamo Deva), Andrei Grigoraş (Spicom Sf.Gheorghe) - portari; Robert Matei, Cristian Matei, Robert Lupu (Autobergamo Deva), Cosmin Gherman, Dumitru Stoica, Florin Ignat, Ion Al-Ioani (City’Us Tîrgu Mureş), Emil Răducu (Balzan Futsal – Malta), Marian Şotarcă, Ionuţ Movileanu (Dunărea Călăraşi), Laszlo Szocs, Manya (Futsal Klub Odorheiu Secuiesc)– jucători de camp. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.