Sport

Ştafeta de la LPS Focşani, învingătoare la Bacău

Dan Chiriac
3 feb 2014 534 vizualizări
La finalul săptămanii trecute, în moderna sală de atletism din Bacău a avut loc o nouă etapă a campionatului naţional. Întrecerea a fost rezervată juniorilor, tinerilor şi seniorilor şi a adunat la start sportivi din toate colţurile ţării.

Tot cu această ocazie s-au desfăşurat şi Campionatele naţionale Universitare. Ştafeta de la LPS Focşani a caştigat proba în care a concurat. George Dristaru, Alexandru Arbunescu, Cosmin Musteaţă şi Cristian Gheorghe, pregătiţi de profesorul Marius Batog sunt atleţi care au urcat pe prima treaptă a podiumului. Cosmin Musteaţă a ocupat locul secund şi în proba de 400 de metri, în timp ce Alexandru Arbunescu a urcat pe treapta a doua a podiumului la 60 de metri. La Campionatele Universitare de la Bacău, atletul focşănean Cătălin Voicu s-a clasat al doilea la 800 de metri. Cel mai bun sportiv al Vrancei în anii 2010 şi 2011 şi-a arătat valoarea şi în concursul din Moldova. Legitimat în prezent la Steaua Bucureşti, Voicu continuă seria rezultatelor de excepţie, confirmand astfel începuturile sale în atletism sub coordonarea profesorului Gicu Alecsandrescu. Atleţii vranceni se pregătesc în această perioadă pentru un memorialul “Dorin Melinte” care va avea loc tot la Bacăcu, dar şi pentru fazele finale ale campionatului naţional, la diferite categorii de varstă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.