Sport

Curteanu are oferta de la FC Brasov

Dan Chiriac
28 nov 2007 756 vizualizări
Fotbalistul Catalin Curteanu este in atentia liderului seriei intii a Ligii a doua, formatia lui Razvan Lucescu, FC Brasov

Fotbalistul nu va primi acceptul conducerii sa plece la formatia de sub Timpa u CSM Focsani va juca fotbal in liceele din oras pentru a atrage suporteri la stadion, dupa cum a anuntat conducerea echipei intr-o conferinta de presa Dezvaluirea a fost facuta de Dan Dumitru, presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani, in cadrul conferintei de presa tinuta luni seara. Dan Dumitru a precizat ca este exclus ca fotbalistul sa ajunga sub Timpa, acesta aflindu-se sub contract cu CSM Focsani. "Sint oferte pentru mai multi fotbalisti de la echipa, dar nu vom da curs acestora. In iarna am putea aduce citiva fotbalisti, dar cum bugetul este limitat, citi fotbalisti vor veni la Focsani, tot atitia vor si pleca. Daca aducem doi, doi vor pleca, pentru a nu depasi bugetul", a precizat Dan Dumitru. Acesta a spus ca inca asteapta sa primeasca autocarul promis la inceputul acestui campionat de catre Consiliul Judetean Vrancea pentru efectuarea deplasarilor. CJ a promis, de asemenea, ca va pune la dispozitia fotbalistilor si un spatiu de cazare, probabil cel din spatele fostului Bancorex. CSM Focsani isi va continua antrenamentele timp de zece zile, inainte de vacanta de iarna. Conducerea formatiei intentioneaza ca pina la sfirsitul anului sa organizeze meciuri ale CSM-ului in liceele care detin sali de sport. Primul loc ales pare a fi Colegiul National "Unirea". Dan Dumitru a precizat ca aceasta actiune are scopul de a atrage noi suporteri la stadion. "Am intentia sa reformez galeria, care sa fie alcatuita din tineri care sa sustina formatia. Asa s-a intimplat si la alte echipe din ligile inferioare si proiectul a dat roade", a spus presedintele CA al CSM Focsani. La conferinta de presa de luni au mai luat parte consilierul local Victor Racosanu, directorul sportiv Ovidiu Rusu, capitanul formatiei CSM Focsani, Octavian Bucataru, fostul fotbalist Dan Iorga, in prezent reprezentant al firmei Deep Serv, Dan Stefan, director de marketing la firma Scorpion, si Emil Crihana, presedintele executiv al CSM. Octavian Bucataru a tinut sa-si exprime regretul ca in aceasta iarna nu se joaca si primele doua runde din retur. "Atmosfera din vestiar este foarte buna, sintem un adevarat grup. Daca jucam si primele doua etape din retur sigur luam sase puncte", a punctat Bucataru. Reprezentantii sponsorilor, Dan Stefan si Dan Iorga, au remarcat buna colaborare intre parti si s-au declarat multumiti de panta ascedenta pe care se afla formatia focsaneana. "CSM se afla pe un drum bun, trebuie sa o ajutam in continuare, pentru ca fotbalul se poate face doar cu bani, nu cu promisiuni", a spus Dan Iorga, fost fotbalist al Unirii Focsani in anii \'70. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.