Sport

Ultimul meci inainte de pauza de iarna

Dan Chiriac
23 nov 2007 491 vizualizări
CSM Focsani va disputa miine ultima partida din aceasta iarna, urmind a juca in deplasare cu FC Bacau. Partida se va disputa pe stadionul "Municipal", de la orele 11.00

Miine, CSM Focsani va juca la Bacau cu echipa locala, aflata la egalitate de puncte cu focsanenii

Comisia centrala a arbitrilor a decis ca intilnirea sa fie condusa de Sorin Utica (Bucuresti), ajutat la cele doua linii de Iulian Bedreaga (Galati) si Mihai Pais (Galati). Rezerva este Vasile Paduraru (Gura Humorului), iar va fi observator Emil Tudor (Tirgoviste). Jocul de miine este unul decisiv in vederea abordarii returului campionatului, din primavara anului viitor. Cele doua echipe se afla la egalitate de puncte, bacauanii avind doar doua goluri in plus la golaveraj. Un rezultat favorabil la Bacau este asteptat din doua motive. In primul rind ca o victorie sau un egal ne va urca deasupra liniei de retrogradare. In al doilea rind, presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani, Dan Dumitru, a spus ca le va acorda prima pentru iarna jucatorilor doar in cazul in care vor incheia turul cu 15 puncte. Iar acest lucru este posibil doar printr-un rezultat favorabil la Bacau. In rindul fotbalistilor atmosfera este una buna, mai ales dupa victoria obtinuta cu 3 - 1, miercuri, pe teren propriu, cu FC Sacele. Absent va fi doar Ciuteanu, care lipseste de mai mult timp, fiind accidentat. In rest, antrenorul Augustin are la dispozitie intreg lotul de jucatori. Pe de alta parte, Federatia Romana de Fotbal a decis ca primele doua etape din retur sa se joace in primavara anului viitor. La solicitarea mai multor echipe din Ligile a doua si a treia, Federatia Romana de Fotbal a luat in discutie disputarea in primavara a primelor doua etape din retur. Dupa cum se stie, initial, se stabilise ca primele doua runde din retur sa aiba loc tot in acest an, pe 1 si 8 decmebrie. CSM Focsani urma sa intilneasca in aceste etape pe Prefab Modelu- in deplasare si pe FCM Cimpina - acasa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.