Sport

Victorie la juniorii U 17

Dan Chiriac
20 nov 2007 505 vizualizări
LPS Focsani a ratat posibilitatea sa urce pe primul loc al clasamentului la U 19, pierzind derby-ul cu liderul clasamentului, Metrorex Bucuresti (scor 3 - 24). "A fost un rezultat nedrept tinind cont de faptul ca bucurestenii nu ne-au fost superiori.

Rugbystii de la LPS Focsani au pierdut partidele cu Metrorex, la U 18 si U 19

Totul s-a decis pe fondul unor greseli clare de arbitraj si pe unele faze norocoase. Sint suparat si pe baietii mei, care trebuie sa inteleaga ca impotriva echipelor din Bucuresti au nevoie de mai multa determinare, pentru ca de multe ori joaca si impotriva sistemului", a spus profesorul Ion Viorel. La U 18, Metrorex a invins pe LPS Focsani cu scorul de 33 - 0, dupa un joc la discretia bucurestenilor. La U 17, LPS Focsani a terminat pe prima pozitie in clasament dupa ce trecut cu 20 - 0 de RC Braila. Echipa U 17 s-a instalat confortabil pe prima pozitie in clasament si nu poate rata calificarea in play-off. In componenta acesteia se afla sportivi veniti din mai multe orase, cum ar fi Tecuci, Birlad, Galati, dar si din comuna Soveja. De altfel, la Focsani functioneaza un centru de excelenta la aceasta categorie de virsta, sportivi nascuti in 1992. Rugbystii pregatiti de Ion Viorel sint ca si calificati la turneul semifinal care va avea loc in primavara anului viitor. (Dan CHIRIAC


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.