Sport

Unirea s-a luptat cu Bacaul

Dan Chiriac
13 nov 2007 580 vizualizări
La sfirsitul saptaminii trecute, Sala de Sport a Colegiului National "Unirea" a fost gazda unei intilniri sportive intre CNU si Colegiul National "Gheorghe Vrinceanu" Bacau. Competitiile s-au desfasurat la fotbal, volei, baschet si handbal.

Meciurile de fotbal au fost cele mai disputate, publicul prezent aplaudind la scena deschisa evolutia profesorilor, care s-au intilnit pe teren. Cu un Cornel Noana in mare forma, autor a patru goluri, echipa Colegiului Unirea s-a impus la final cu 6 - 2. Intilnirea liceenilor a fost cistigata tot de focsaneni cu scorul de 4 - 1. La volei feminin Colegiul "Unirea" a cistigat cu 2 - 0 la seturi, in timp ce jocurile de baschet si handbal au revenit bacauanilor. In Sala de la "Unirea" s-au aflat foarte multi liceeni, care au dorit sa-si incurajeze colegii si profesorii. Majoretele nu au putut lipsi de la un astfel de eveniment. (Dan CHIRIAC)


SMS Sportiv


Micii rugbysti ramin pe primul loc


Juniorii III ai Liceului cu Program Sportiv Focsani continua parcursul foarte bun in campionatul de rugby. Duminica, la Birlad, elevii profesorului Ion Viorel au terminat la egalitate, 5 - 5, cu cealalta formatie neinvinsa in campionat si astfel au ramas pe prima pozitie. Juniorii U 19 de la LPS Focsani au invins in deplasare pe Dinamo Bucuresti si vor avea un alt examen foarte greu, duminica, pe teren propriu cu Metrorex. (D. C. )


Judoka locul trei la Iasi


Echipele feminine si masculine de judo U 20 de la Liceul cu Program Sportiv Focsani au participat la sfirsitul saptaminii trecute la finala nationala ce a avut loc la Iasi. Sportivele focsanence s-au clasat pe locul trei obtinind medalia de bronz. In urma cu o saptamina, echipa feminina U 17 a obtinut medalia de bronz, la Pitesti. (D. C.)


Au urcat pe locul doi


Dupa doua partide dificile, la Iasi si Vaslui, echipa de handbal CSM Focsani a cistigat partida disputata acasa cu CS Neptun Constanta, scor 41-24. In urma acestui rezultat si profitind de faptul ca Poli Iasi a avut zi de pauza, CSM Focsani a urcat pe locul doi. Rezultatele etapei au fost:


LPS Piatra Neamt - HC Vaslui 39-40

CSM Focsani - CSU Neptun Constanta 41-24

Universitatea Galati - CSS Bacau 47-28

Politehnica Iasi a stat


Clasament - 9


1. Universitatea Galati 16p ^83

2. CSM Focsani 11p ^34

3. Poli Iasi 10p ^33

4. HC Vaslui 9p ^2

5. LPS Piatra Neamt 4p - 7

6. CSS Bacau 2p -60

7. CS Neptun 2p -85


Etapa a 10-a (duminica, 18 noiembrie)


CSS Bacau - CSM Focsani

CSU Neptun Constanta - LPS Piatra Neamt

HC Vaslui - Politehnica Iasi

Universitatea Galati va sta


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.