Sport

Venim la Focsani, dar nu stiu cind!

Dan Chiriac
13 nov 2007 577 vizualizări
Fostul presedintele al formatiei CSM Focsani, actualul antrenor cu portarii la Rapid, Marius Bratu, a declarat ieri ca Rapidul va veni cu siguranta sa joace la Focsani, dar ca deocamdata nu se stie data exacta.

"Abia in aceasta dimineata vom stabili programul pentru aceasta saptamina. Nu se stie daca se va alege un amical la Focsani sau unul la Brasov, sau daca se va prefera sa se ramina in Bucuresti. Cert este ca Rapidul va intilni intr-o partida amicala pe CSM Focsani, dar nu se stie cind. Dupa Dinamo si Rapid trebuie sa-mi respect promisiunea facuta focsanenilor si sa aduc si Rapidul la Focsani", ne-a declarat Marius Bratu. Dupa ce Dinamo a cistigat in vara cu 4 - 2 in fata CSM Focsani, iar Steaua s-a impus in urma cu o luna cu 2- 0, microbistii vrinceni asteapta si a treia forta fotbalistica din Romania sa evolueze pe "Milcovul". (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.