Sport

CSM Speranta Focsani, pe locul 6

Dan Chiriac
8 nov 2007 516 vizualizări
Echipa de sah a CSM Speranta Focsani s-a clasat pe locul sase in cadrul Campionatului National de sah - Divizia B, care s-a desfasurat la Caciulata.

Formatia noastra a participat dupa mult timp la aceste intreceri si a reusit un rezultat bun. "La intreceri au luat parte opt echipe, iar locul sase, ocupat in final, a fost cam pe masura asteptarilor. Dupa aproape 20 de ani de absenta la aceasta competitie, Focsaniul s-a comportat onorabil", a spus Neculai Badiu, secretrarul executiv al CSM Speranta Focsani si conducatorul delegatiei care a fost la Caciulata. Formatia focsaneana a fost compusa din trei seniori, un junior si trei rezerve. Cea mai buna prestatie a reusit-o maestrul Eugen Gaureanu, care a obtinut cel mai bun punctaj. Deplasarea echipei CSM Focsani a fost efectuata in baza proiectului "Dezvoltarea sportului de performanta" incheiat intre aceasta si Consiliul Local si Primaria Focsani. Astazi, CSM Speranta Focsani, condus de presedintele Nicu Mazere si vicepresedintele Ion Boc, va organiza un cerc de sah la Scoala "Stefan cel Mare" din Focsani. "Vom intra in legatura cu elevii acestei scoli si ii vom invata sah pe cei care nu cunosc acest sport sau ii vom ajuta pe cei care cunosc deja sa progreseze", a mai spus Neculai Badiu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.