Sport

Arbitru vilcean la jocul cu Inter Gaz

Dan Chiriac
8 nov 2007 785 vizualizări
juniorul Dumitriu nu va putea juca simbata u focsanenii l-au "turnat" la federatie pe centralul partidei de la Giurgiu. pina la finalul anului, CSM mai joaca acasa cu trei contracandidate la evitarea retrogradarii

Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ca partida din cadrul etapei a XIV-a a Ligii a doua dintre CSM Focsani si Inter Gaz sa fie arbitrata de vilceanul Eugen Rosu. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Vasile Popescu din Buzau si Petre Geambazu din Busteni. Pentru partida ce va avea loc pe stadionul "Milcovul", de la orele 11.00, antrenorul Ionel Augustin nu va putea conta pe serviciile juniorului Dumitriu, care este accidentat si este indisponibil pentru acest joc. In aceste conditii, Birsan va reveni in prima formatie, conducerea tehnica urmind a alege un al doilea junior care sa ia loc pe banca de rezerve. Nici situatia portarului Ivanciu nu este clara, acesta accidentindu-se la Giurgiu, dupa un contact cu fostul atacant al Unirii Focsani, George Radu. In situatia in care nu va putea intra in teren, Ivanciu va fi inlocuit cu Petre, cel care a avut o evolutie foarte buna la Giurgiu, reusind sa scoata o minge exact din vinclul portii.


Kurtzos "turnat"


Arbitrul Laszlo Kurtzos, din Tirgu Mures, centralul partidei de la Giurgiu, nu a fost uitat de conducerea CSM Focsani. Ieri, focsanenii au depus un memoriu la Federatia Romana de Fotbal impotriva acestuia, invocind multiplele greseli facute la Giurgiu. Kurtzos a acordat o lovitura de la 11 metri demna de "cascadorii risului", nu l-a eliminat pe jucatorul gazdelor, Vasile, in doua rinduri si, in colaborare cu unul dintre asistenti, l-a oprit la socrul de 1- 0 pe Bettiche din cursa spre gol. Astfel, dupa ce arbitri ca Nicoara, la Cimpina, si Florescu, la Brasov, au "ciupit" bine echipa focsaneana, Kurtzos a definitivat practic opera, batindu-si joc de CSM, la Giurgiu.


Inca doua partide in acest an


Aflata in crestere de forma in ultima perioada, formatia focsaneana poate profita de faptul ca FRF a mai programat doua partide in aceasta iarna. Partidele pe care focsanenii le mai au de disputat, sase la numar, sint decisive pentru ca iarna care vine sa fie cit mai linistita. CSM Focsani va juca acasa cu Inter Gaz, FC Sacele si FCM Cimpina, adica principalele contracandidate la retrogradare. Noua puncte sint vitale pentru ca Focsaniul sa urce, de ce nu, chiar deasupra liniei de retrogradare. Cele trei deplasari, la Progresul, FC Bacau si Prefab Modelu nu par a fi floare la ureche, dar oricind Focsaniul poate smulge un punct sau chiar trei din oricare din aceste jocuri. Cu un parcurs bun, CSM-ul ar putea termina sezonul de toamna-iarna undeva in jurul locului 12, cu 18-20 de puncte. Important este ca meciul de simbata sa aiba un singur rezultat final: victoria in fata Inter Gazului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.