Sport

Nu au marcat timp de o repriza!

Dan Chiriac
7 nov 2007 574 vizualizări
Echipa de junioare III a Liceului cu Program Sportiv Focsani a pierdut toate partidele disputate pina acum in Campionatul National al juniorelor.

Junioarele III de la LPS Focsani nu au reusit sa marcheze nici un gol intr-o repriza de handbal

Din pacate, pentru ca nu indeplinesc cerintele de virsta, elevele antrenate de profesoara Doina Ene au fost penalizate cu patru puncte si a pierdut la masa verde toate jocurile disputate in luna octombrie, in turneul de la Slobozia. Astfel ca fetele de la LPS aveau inaintea turneului desfasurat la sfirsitul saptaminii trecute minus patru puncte in clasament si un golaveraj de 0-40. Nici in turneul disputat la Braila micile handbaliste nu au reusit mare lucru. Au pierdut din nou toate cele patru jocuri si au reusit o performanta rara pentru handbal. Au pierdut prima repriza a partidei cu LPS Braila cu 17-0! Desi si-au revenit dupa pauza focsanencele au cedat cu 25-10, dupa o a doua repriza aproape egala cu adversarele. A urmat o infringere la peste 15 goluri in fata galatencelor si o noua contraperformanta. Doua goluri in prima repriza a meciului cu LPS Slobozia si doar opt in toata partida. Si la final, trei goluri in prima repriza cu echipa din Buzau si cinci in toata partida. Asadar, dupa disputarea a opt partide in campionat, focsanencele au minus patru puncte si doar 38 de goluri marcate in turneul de la Braila, iar reusitele de la Slobozia au fost anulate datorita omologarii la masa verde a rezultatelor.


Rezultatele complete ale turneului au fost:


Etapa I

LPS Buzau - CSS Slobozia 20-25

LPS Braila - LPS Focsani 25-10

CSS Galati - a stat


Etapa II


LPS Focsani - CSS Galati 15-33

LPS Buzau - LPS Braila 16-20

CSS Slobozia -a stat



Etapa III

LPS Braila - CSS Slobozia 19-12

CSS Galati - LPS Buzau 27-18

LPS Focsani -a stat


Etapa IV

CSS Slobozia - LPS Focsani 19-8

LPS Braila - CSS Galati 17-15

LPS Buzau - a stat



Etapa V


CSS Galati - CSS Slobozia 14-21

LPS Focsani - LPS Buzau 5 -17

LPS Braila - a stat


Turneele urmatoare vor avea loc la Galati, Buzau si Focsani. (Dan CHIRIAC)


Brigada focsaneana la derby-ul sucevean


Partida din cadrul etapei de vineri a Ligii a treia dintre Cetate Suceava si Juventus Falticeni, derby-ul judetului Suceava, va fi condus de o brigada vrinceana. Jocul care se va disputa pe stadionul "Areni", de la orele 14.00, il avea la centru pe Alin Samoila, ajutat la cele doua linii de Danut Dumitriu si Luci Stanila. Rezerva a fost desemnat Claudiu Brasoveanu. In campionatul national al juniorilor A si B, miercuri, de la orele 12.00 si 14.00 partidele dintre LPS Vaslui si Noua Generatie Iasi, ce vor avea loc pe stadionul Liceului cu Program Sportiv Vaslui, vor fi conduse de trio Alin Samoila - Danut Dumitriu - Luci Stanila. (Dan CHIRIAC)



Un nou esec pentru handbalisti


Echipa de juniori I a Liceului cu Program Sportiv Focsani a pierdut o noua partida in Campionatul National. Duminica, LPS Suceava a trecut cu 29-23 (14-13) de LPS Focsani, intr-o partida dominata in cea mai mare parte de formatia gazda. Focsanenii au obtinut o singura victorie de la incpeutul acestui campionat. Etapa viitoare, focsaneni vor avea pauza, iar peste doua saptamini vor juca acasa, pe 17 noiembrie cu CSS Bacau. In celelalte meciuri ale etapei s-au inregistrat rezultatele: LPS Piatra Neamt - CSS Bacau 28 - 34 si LPS Vaslui - CSS Botosani 41 - 23. (Dan CHIRIAC)


Adjud - Focsani, la juniori mici


Echipa de handbal juniori III a Liceului cu Program Sportiv Focsani va juca la sfirsitul acestei saptamini derby-ul judetean cu Scoala nr. 3 Adjud. Adjudenii s-au impus fara drept de apel in primul meci direct, scor 44-17 si par a nu avea probleme nici in acest joc. De altfel, adjudenii se afla pe locul secund in clasament, in timp ce focsanenii au pierdut toate jocurile de la primul turneu de sala. Turneul de la Galati va avea loc timp de trei zile, de vineri pina duminica, dupa urmatorul program:


Etapa I - vineri


LPS Buzau - LPS Braila

CSS Galati - CSS Tecuci

Sc. nr.3 Adjud - LPS Focsani



Etapa II - vineri



LPS Braila - LPS Focsani

CSS Tecuci - Sc. nr.3 Adjud

LPS Buzau - CSS Galati



Etapa III - simbata



CSS Galati - LPS Braila

Sc. nr.3 Adjud - LPS Buzau

LPS Focsani - CSS Tecuci



Etapa IV - simbata


LPS Braila - CSS Tecuci

LPS Buzau - LPS Focsani

CSS Galati - Sc. nr.3 Adjud



Etapa V - duminica


Sc. nr.3 Adjud - LPS Braila

LPS Focsani - CSS Galati

CSS Tecuci - LPS Buzau


Turneele urmatoare vor fi organizate la Adjud, Focsani, Tecuci si Braila. (Dan CHIRIAC)












În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.