Sport

Info-Sport

Dan Chiriac
5 nov 2007 503 vizualizări
LPS Pitesti - CSM Focsani 3 - 2 Voleibalistele de la CSM Focsani au pierdut cu 3 - 2 partida desfasurata in ultima etapa a turului Diviziei A 2. Sportivele antrenate de profesorul Marian Radulescu au condus cu 1-0 si 2 - 1, dar au pierdut in tie-break cu 17-15. (D. C.)

HC Vaslui - CSM Focsani 29-29


Handbalistii focsaneni au terminat la egalitate meciul desfasurat in prima etapa a returului Diviziei A. Profesorul Lucian Tucan s-a declarat pe jumatate multumit de rezultatul obtinut de elevii sai,

intr-o partida inceputa cu intirziere. (D. C.)


Medalie de bronz la judo


Echipa feminina de judo U 17 a CSM 2007 LPS Focsani a obtinut medalia de bronz la Campionatul National ce a avut loc la Pitesti. La masculin, focsanenii au terminat pe locul sapte. Competitia de la Pitesti a contat si ca selectie pentru lotul national U 17. Sorina Turcanu - CSM LPS Focsani si Bianca Cazan - de la CSS Adjud au fost retinute in lot, in timp ce la masculin au fost selectionati focsanenii Alexandru Munteanu si Bogdan Badiu. (D. C.)


AS FC Unirea Focsani s-a impus la "Gh. Ola"


Grupa 97 a formatiei antrenate de Nicolae Petrea s-a calificat la faza de zona, inainte de disputarea ultimei etape a Memorialului "Gh. Ola". Simbata s-au inregistrat rezultatele: LPS - CSM 5 - 1, Juventus - Stiinta 2 - 2, AS FC Unirea - V. Sihlea 7 - 0. (D. C.)


Milea, in atentia Ceahlaului


Fotbalistul formatiei Vointa Deep Serv Odobesti, Ciprian Milea, a participat saptamina trecuta la o selectie organizata de Ceahlaul Piatra Neamt. Acesta i-a impresionat pe nemteni si ramine in

atentia clubului Ceahlaul, pentru a putea fi adus sa joace sub Pietricica. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.