Sport

Plingere penala impotriva blatistului Laurentiu Ganea

Ziarul de Vrancea
1 nov 2007 712 vizualizări
fotbalistul huligan de la Gologanu va da ochii cu procurorii focsaneni

Jucatorul Laurentiu Ganea, de la formatia Victoria Gologanu, care a jucat pe fals in meciul de duminica trecuta de la Dumitresti, a fost reclamat la Parchetul de pe linga Judecatoria Focsani. Procurorii au inregistrat plingerea facuta impotriva jucatorului care s-a dat drept Daniel Buzatu, un coechipier de-al sau cu acte in regula, pentru a evolua in meciul de la Dumitresti. Ganea va fi audiat de procurori, care vor decide daca il trimit sau nu in judecata pe cel acuzat de fals privind identitatea si uz de fals. Dupa ce ca a evoluat pe "blat", lucru constatat de cei trei arbitri si de observatorul meciului, Laurentiu Ganea a mai fost si recalcitrant. Eliminat in minutul 86 al partidei, pentru injurii, Ganea a continuat sa se comporte huliganic pina la finalul meciului, dar si dupa fluierul de sfirsit, punind in umbra evolutia buna a echipei sale, dar si fair-play-ul colegilor sai. De altfel, Ganea este recunoscut ca fotbalistul cu probleme al echipei din Gologanu, neexistind meci la care sa nu protesteze sau sa nu faca scandal. Jucatorul evolueaza de la inceputul turului pentru Victoria Gologanu, in conditiile in care nu are legitimatie. Acesta risca o suspendare drastica din partea Comisiei de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal, iar pe linie penala risca un proces daca procurorii vor ajunge la concluzia ca se face vinovat de una din infractiunile stipulate in Codul Penal. (Radu TOMESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.