Sport

Doua medalii obtinute de focsanence

Dan Chiriac
29 oct 2007 944 vizualizări
Gimnastele de la CSSG Focsani au obtinut doua medalii de bronz la nationalele de juniori care s-au desfasurat la sfirsitul saptaminii trecute la Sala Polivalenta din municipiu. In finalele pe aparate ale junioarelor I, la sarituri, Georgiana Vilcu s-a clasat a doua dupa sportiva de la Cetate Deva, Loredana Sabau.

Nationalele de gimnastica s-au desfasurat la Polivalenta

Pe locul trei s-a clasat o alta focsanenaca Claudia Raea, in timp ce locul cinci a fost ocupat de Nicoleta Zburlea. Sportivele sint antrenate de fosta mare gimnasta Daniela Trandafir, devenita in urma cu o saptamina Marinescu, in urma casatoriei. Profesoara Adriana Lescovar, cea care s-a ocupat cu organizarea acestei finale, s-a declarat multumita atit pentru reusita organizarii cit si pentru medalii. "Sint foarte multumita de cele doua medalii obtinute, mai ales ca fetele au concurat cu componentele lotului national, care beneficieaza de o altfel de pregatire. Vreau sa le multumesc pentru ajutorul acordat celor de la Consiliul Local si celor doi subprefecti care ne-au ajutat pentru o buna organizare a competitiei", a spus antrenoarea Adriana Lescovar. Mai mult, competitia organizata la Focsani a coincis cu un eveniment fericit, ziua de nastere a Adrianei Lescovar, sufletul gimnasticii din Focsani. "A fost o surpriza cind intreaga sala s-a ridicat in picioare si mi-a cintat «La multi ani». Erau toti copiii din tara, a fost ceva deosebit, dar cel mai frumos cadou pentru mine ramine obtinerea celor doua medalii", ne-a mai spus Adriana Lescovar. La individual compus, campioane nationale la junioare III, II si I au devenit Larisa Iordache - Dinamo, Amelia Racea - Cetate Deva si Diana Chelaru - LPS Onesti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.