Sport

Gimnastele au adus lumea la Polivalenta

Dan Chiriac
27 oct 2007 708 vizualizări
Aseara, la Sala Polivalenta din Focsani, a fost stabilita campioana nationala absoluta la junioare. Concursul individual compus de la Campionatul National a inceput ieri dimineata la Polivalenta si a adus in tribune citeva sute de spectatori

Sportive de la Triumf Bucuresti, Dinamo, Steaua, CSS 2 Bucuresti, CSS 3 Bucuresti, CS Bacau, CS Deva, CS Sibiu, Farul Constanta, CS Constanta, Poli Timisoara, CS Arad si CSG Focsani s-au intrecut pentru locurile pe podium. Intrecerile s-au incheiat aseara tirziu, dupa inchiderea editiei. Astazi, de la orele 10.00, gimnastele se vor intrece in finalele pe aparate. Intrarea la Polivalenta este gratuita. In calitate de arbitru, la aceasta competitie, participa si multipla medalitata la competitiile mondiale, europene si olimpice, fosta gimnasta focsaneana Gina Gogean. Aceasta a fost ieri arbitru principal in concursul de la sol. Gina Gogean a fost primita cu aplauze de publicul focsanenan, care a avut ocazia sa o vada din nou la Focsani pe multipla campioana, care a adus atitea bucurii orasului nostru. (Dan CHIRIAC)


Spre un nou succes


Voleibalistele de la CSM Focsani vor juca astazi in etapa a sasea a Diviziei A2 cu U. Craiova, pe teren propriu. Meciul va avea loc in sala de sport de la LPS, din cauza faptului ca la Polivalenta are loc campionatul national de gimnastica. Celelalte partide ale etapei: Deltacons Tulcea - Provolei Botosani, MCV Tirgoviste - LPS Pitesti. CSU Galati va sta. (D. C.)


CSM Focsani - LPS Tecuci, la juniori


CSM Focsani va juca miine, de la orele 12.00 si 14.00 cu LPS Tecuci, in campionatul national al juniorilor. Partidele vor avea loc pe "Milcovul 2" si vor fi arbitrate de brailenii Luciliu Zaharia, Maricel Dragomir si Catalin Teodor. Trio focsanean Burga, Danciu si Gica Mihai va oficia jocurile dintre CF Braila si LPS Galati, din aceasi etapa. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.