Sport

Augustin nu si-a dat demisia

Cristi Irimia
27 apr 2005 725 vizualizări
El nu a mai fost contactat de oficialii gruparii fanion de mai multe zile.



Ionel Augustin


Antrenorul Unirii Focsani, Ionel Augustin, a infirmat ieri informatiile conform carora si-ar fi dat demisia de la cirma divizionarei B vrincene: "Contractul meu expira dupa ultima etapa a returului si pot sa va spun ca nu mi-am dat demisia. Mi-am depus insa memoriu pentru a incerca sa recuperez suma de bani pe care Unirea mi-o datoreaza inca din luna septembrie a anului trecut. Nu stiu daca voi incasa acele restante, insa eu m-am adresat in acest sens comisiei FRF abilitate sa rezolve cazurile antrenorilor din esalonul secund. Imi pare rau de ceea ce se intimpla la Focsani si nu cred ca este vina antrenorilor sau a jucatorilor. Daca acele persoane care raspund de echipa nu mai doresc fotbal de Divizie B la Focsani, asta e!".

In ultimele zile, "Oneata" nu a mai primit nici un semn de la vreun oficial al Unirii. Nici jucatorii nu au mai fost contactati, astfel ca sansele de a se disputa partida cu FCM Tirgoviste sint minime.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.