Sport

Focsaniul devine ros-albastru

Ziarul de Vrancea
17 oct 2007 957 vizualizări
CSM Focsani - Steaua Bucuresti, azi, de la orele 15.30, pe stadionul "Milcovul" din Sud u biletele se pun in vinzare la orele 13.00

Steaua va veni astazi pentru un amical la Focsani, unde va disputa o partida amicala cu CSM Focsani. Jocul va incepe la orele 15.30, iar biletele se vor pune in vinzare la orele 13.00. Steaua va sosi in Focsani in jurul orelor 12.00 si urmeaza a lua masa la unul dintre restaurantele din oras. Dupa masa, stelistii se vor odihni doua ore iar dupa joc vor parasi Focsaniul. Steaua nu va sta mai mult in Focsani, pentru ca de joi vor demara pregatirile pentru jocul din Liga Campionilor de la Sevilla, care va avea loc martea viitoare.

Steaua va veni la acest joc fara jucatorii selectionati la echipa nationala, care tot astazi va disputa partida din cadrul preliminarilor Euro 2008, in deplasare, cu Luxemburg. Astfel, la Focsani vor ajunge portarii Cernea si Vitca, si jucatorii de cimp Baciu, Emeghara, Badoi, Neaga, Iacob, Rada, Nesu, Croitoru, Cristocea, Zaharia, Ninu si alti jucatori de la echipa a doua. Primul unsprezece care va fi trimis, cel mai probabil, in teren de Massimo Pedrazzini este urmatorul: Cernea - Emeghara, Baciu, Rada, Nesu - Badoi, Croitoru, Cristocea, Neaga - Iacob, Zaharia. Nu vor face deplasarea la Focsani selectionatii Ovidiu Petre, Nicolae Dica, Petre Marin, Zapata si Dorin Goian. Incerta este situatia lui Nicolita, care este suspendat pentru partida din Luxemburg si nu se stie daca va veni la Focsani. Golanski a s-a accidentat la ultimul antrenament si nu va putea juca astazi. CSM Focsani va alinia cel mai bun "11". (Dan CHIRIAC)


Biletele la orele 13.00


Conducerea formatiei CSM Focsani a anuntat modalitatea prin care suporterii vor putea intra in posesia biletelor de intrare. Pretul acestora va fi de 5 lei. Toti spectatorii vor putea achizitiona biletele in ziua jocului, de la portile din fata stadionului si de la pompieri. Abonamentele cumparate la inceputul campionatului sint valabile la acest meci. Pe la intrarea din spatele stadionului nu vor avea acces decit cei cu abonamente si invitatii la tribuna oficiala si zero, precum si delegatia stelista. In rest, nici un spectator nu va avea acces pe poarta din spate, de unde nu se vor putea achizitiona bilete", a precizat Dan Dumitru, presedintele CA al CSM Focsani. Vinzarea tichetelor va incepe la orele 13.00. (Dan CHIRIAC)



60 de jandarmi la meci


Meciul amical intre CSM Focsani si FC Steaua Bucuresti, care se

va juca astazi de la ora 15.30 pe stadionul din Sud va fi urmarit

indeaproape si de un efectiv de 60 de jandarmi de la Inspectoratul

Judetean Vrancea. Oamenii legii vor fi printre suporteri pentru a

preintimpina eventuale manifestari lipsite de fair-play ale

spectatorilor. Cei care nu se comporta civilizat risca amenzi intre

200 si 6.000 RON, iar recidivistii pot ajunge chiar sa nu mai calce

pe un stadion vreodata. Totusi, este putin probabil sa se intimple

evenimente nedorite dat fiind faptul ca in Vrancea Steaua are multi suporteri. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.