Sport

Bratu pleaca la Rapid

Dan Chiriac
11 oct 2007 2556 vizualizări
Presedintele executiv al CSM Focsani, Marius Bratu a acceptat oferta primita din partea antrenorului Rapidului, Mircea Rednic, si va fi noul antrenor al portarilor formatiei bucurestene

Acesta va continua sa ajute CSM Focsani u in locul sau va veni Emil Crihana

Bratu a stat pe ginduri aproape doua zile, dar in cele din urma, dupa o alta discutie cu presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani, Dan Dumitru, a decis sa accepte oferta Rapidului. "Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si de echipa. Plec cu inima indoita, dar cu sufletul ramin la Focsani. Le multumec tuturor celor care au ajutat echipa, Primariei si Consiliului Local si ii rog sa o faca in continuare, dar si celor care au fost tot timpul linga echipa, Ovidiu Rusu, Nicolae Zait sau Gigi Caldare. Dan Dumitru va ramine pentru toata viata prietenul meu si ii promit ca o sa ajut aceasta echipa prin toate posibilitatile, de la Bucuresti, pentru a ne indeplini obiectivul, evitarea retrogradarii", a transmis Marius Bratu. Presedintele CA al CSM Focsani, Dan Dumitru a precizat ca Bratu se va ocupa in continuare de echipa si va ajuta lotul prin efectuarea de transferuri in perioada de pauza, din iarna. "In locul lui Marius Bratu va activa Emil Crihana", a mentionat Dan Dumitru. Director al firmei Hard Industry, Emil Crihana este un apropiat al echipei de fotbal. Acesta a ajutat fotbalul focsanean in ultimii ani, fiind de asemenea prezent la marea majoritate a partidelor sustinute de CSM Focsani acasa sau in deplasare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.