Sport

Daniel Fusaru sponsorizat de Scorpion

Dan Chiriac
11 oct 2007 774 vizualizări
Multiplul campion mondial si european la karate Daniel Fusaru, component al CS Unirea Focsani, a semnat ieri dimineata un parteneriat cu firma Scorpion, unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Buzau, Galati si Braila.

Acesta s-a transferat la Bucuresti, cu dubla legitimare la Aiko si Dinamo

Cu aceasta ocazie, Daniel Fusaru a anuntat plecarea sa de la clubul Unirea. "Am renuntat la postul de antrenor si sportiv al CS Unirea Focsani si am acceptat transferul la Bucuresti, cu dubla legitimare, la cluburile Aiko Bucuresti si Dinamo Bucuresti. Mi-e greu sa ma despart de clubul Unirea, dar poate nu ai in viata de doua ori ocazia sa ajungi la un club mare. Oferta vine dupa zece ani de participare la campionatele mondiale si europene", a spus Daniel Fusaru, care este si maestru emerit al sportului. La manifestarile de ieri dimineata au luat parte si Dan Stefan, directorul de marketing al fimei Scorpion, asistent-managerul Razvan Vlasceanu, dar si reprezentantii a doua ramuri sportive care sint sustinute de Scorpion, Marius Bratu, presedintele CSM Focsani si Adi Moldoveanu, antrenor de judo la CS Unirea Focsani. "Parteneriatul nostru cu Scorpion, dar si cu Vincon a decurs foarte bine si sper ca nu i-am dezamagit pe partenerii nostri, desi in prezent echipa merge mai stingaci. Imi doresc sa reinoim contractele", a spus Marius Bratu. Dupa ce Dan Stefan a prezentat felul in care firma pe care o reprezinta s-a implicat in manifestarile culturale, artistice si sportive din cele patru judete pe care le are in structura, Daniel Fusaru a vorbit despre cariera sa sportiva prestigioasa, incununata cu zeci de titluri si medalii la campionate mondiale si europene de karate. Fusaru a povestit si despre aventurile sale in Marea Britanie, unde in 1997 a primit o oferta de la un club local, dar nu a putut accepta propunerea din cauza faptului ca era minor. Mai mult, in 1999, Fusaru a devenit vicecampion national(!) al Marii Britanii, dupa ce a fost invitat sa participe la acest concurs si rugat inainte de finala sa piarda pentru a nu ramine in istorie ca un roman campion national al Marii Britanii. La final, Dan Stefan si Daniel Fusaru au semnat parteneriatul de colaborare. "Noi ne-am angajat sa sustinem activitatea sporitva a lui Daniel Fusaru. Ii vom asigura tot echipamentul necesar, cel de antrenament, de prezentare, de vara si de concurs. Totodata vom premia orice performanta realizata de acesta", a precizat Dan Stefan. Dan Stefan si Daniel Fusaru s-au fotografiat apoi cu noul echipament pe care il va purta sportivul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.