Sport

CSM Focsani a picat pe locul patru

Dan Chiriac
10 oct 2007 656 vizualizări
Echipa de handbal CSM Focsani a picat pe locul patru dupa infringerea suferita duminica la Galati. Dupa rezultatele inregistrate in ultimele doua etape, lupta pentru promovare pare a se da intre Politehnica Iasi si Universitatea Galati, echipe care au acumulat sase puncte dupa patru etape disputate.

Jucatorii cistiga doar 300 lei iar antrenorul nici un leu

CSM Focsani si HC Vaslui ramin pentru a se lupta pentru ultima treapta a podiumului. Din pacate, situatia echipei de handbal nu este una dintre cele mai bune, antrenorii si jucatorii plingindu-se de situatia financiara existenta. Jucatorii cistiga doar 300 lei (3 milioane de lei vechi), iar antrenorul Lucian Tucan nici un leu. In aceste conditii, CSM Focsani nu se poate gindi in acest sezon decit la o prestatie cit mai buna si, in cel mai bun caz, la cea de-a treia treapta a podiumului. Rezultatele ultimelor doua etape au fost:


u etapa a treia: CSM Focsani - CSS Bacau 28-16, LPS Piatra Neamt - CSU Neptun Constanta 42-28, Politehnica Iasi - HC Vaslui 42-29.


u etapa a IV-a: CS Univ Neptun Constanta - Poli Iasi 28-37, CSS Bacau - LPS Piatra Neamt 24-31, Univ Galati - CSM Focsani 32-25


Etapa viitoare:


LPS Piatra Neamt - Universitatea Galati

Politehnica Iasi - CSS Bacau

HC Vaslui - CSU Neptun Constanta

CSM Focsani - va sta


Clasament


1. Universitatea Galati 6p ^40

2. Poli Iasi 6p ^23

3. LPS Piatra Naemt 4p ^12

4. CSM Focsani 4p ^10

5. HC Vaslui 4p -2

6. CSS Bacau 0p -32

7. CS Neptun 0p -51


Victorie si infringere in amicale


Baschetbalistii de la BC Olimp Focsani au continuat seria partidelor de pregatire in vederea noului sezon competitional care va debuta pe 21 octombrie. In Sala Polivalenta din Focsani, jucatorii antrenati de profesorul Mircea Petrisor au disputat doua partide de verificare cu echipa Liceului cu Program Sportiv Buzau. Partidele s-au incheiat cu victoria focsanenilor la juniori I, scor 98-66 si cu cea a buzoienilor, la juniori II, rezultat 73-77. Desi a fost vorba de partide de pregatire, in tribunele Salii Polivalente s-au aflat destui spectatori dornici sa vada la lucru ce are mai bun in acest moment baschetul focsanean. (Dan CHIRIAC)


Scorpion, alaturi de sportivii vrinceni


In aceasta dimineata, firma Scorpion, unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Buzau, Galati si Braila, va prezenta un nou parteneriat incheiat intre aceasta firma si sportivii vrinceni. Anul trecut, Scorpion a decis sa se alature celorlalti sponsori ai echipei de fotbal, asta dupa ce sponsorizeaza de mai multi ani echipa de baschet BC Olimp Focsani. In aceasta dimineata, reprezentantii Scorpion vor anunta un nou parteneriat cu un sportiv vrincean. Reprezentantii firmei nu au dorit sa dea publicitati numele acestuia, pentru ca surpriza sa fie cit mai mare. Activitatile vor debuta de la orele 10.00, la sediul Scorpion, de pe Calea Moldovei-Soseaua de Centura. (Dan CHIRIAC)


Morariu isi trimite reprezentantii la Focsani


Astazi la prinz, la sediul Directiei de Sport a judetului Vrancea, va fi inaugurata Academia Olimpica - Filiala Vrancea. Acesta se doreste a fi o structura judeteana a Comitetului Olimpic Roman. Manifestarile vor avea loc incepind cu ora 12.00 si vor fi onorate de prezenta unor membri din Comitetul Olimpic Roman, dar si de oficialitati din partea Primariei Focsani, a Institutiei Prefectului si a Consiliului Judetean. De asemenea, la aceste manifestari sint asteptati si mai multi consilieri locali, oameni apropiati sportului vrincean. Avind alte probleme de rezolvat, presedintele COR, Octavian Morariu, a anuntat ca nu poate ajunge la Focsani. (Dan CHIRIAC)


Odobestiul vrea sa joace acasa


Vointa Deep Serv Odobesti a trimis pe adresa Asociatiei Judetene de Fotbal o instiintare prin care cere sa joace pe teren propriu partida din etapa a cincea a Ligii a patra. Tinind cont ca la Odobesti au loc, la sfirsitul acestei saptamini, Zilele Orasului, conducatorii echipei de fotbal s-au gindit sa includa in aceste manifestari si un meci de fotbal. Echipa locala este insa programata sa dispute partida de campionat la Tifesti. Pentru ca partida de duminica sa fie programata la Odobesti este nevoie de acceptul scris al contracandidatei, Unirea Tifesti. Pina atunci, miine este programata a se disputa restanta din prima etapa a campionatului judetean. De la orele 16.00, pe stadionul din Mindresti, se vor intilni echipele Vulturu Focsani si National Golesti. Cu maxim de puncte si cu un singur gol primit, Vulturii Focsani au ocazia sa egaleze in fruntea clasamentului celelalte trei echipe care au acumulat 12 puncte. (Dan CHIRIAC)


Info - Sport


Cimpina - Sacele se joaca astazi


Ultimul joc al etapei a opta a Ligii a doua se va juca astazi. Partida dintre FC Cimpina si FC Sacele va avea loc incepind cu orele 15.00, pe stadionul "Poiana". Meciul a fost aminat dupa decesul directorului sportiv al brasovenilor, Ion Sipos, mort in conditii misterioase, dupa un conflict cu patru adolecenti. (D. C.)


Rugbystii amina un nou meci


Partidele dintre Cleopatra Mamaia si LPS Focsani contind pentru Superliga Nationala de rugby la U 19 si U 18 au fost aminate la cererea echipei constantene, care are mai multi jucatori la loturile nationale. In aceste conditii, partida focsanenilor cu echipa de pe litoral a fost programata pe 5 decembrie, fata de 4 noiembrie cum fusese stabilit initial. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.