Sport

Calmati-va si jucati fotbal!

Dan Chiriac
4 oct 2007 503 vizualizări
CSM Focsani - FC Panciu 5 - 2 ( 2 - 1) u focsanenii s-au certat mai mult decit sa joace fotbal u Liviu Pavel s-a dat in stamba, asa cum a facut-o aproape de fiecare data de cind a venit la Focsani u Marius Bratu s-a legitimat si va fi rezerva la Galati, simbata

Partida de ieri dimineata a dovedit ca unii jucatori arata un total dezinteres fata de echipa si au cu totul alte preocupari decit sa joace fotbal adevarat. Presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani, Dan Dumitru, a izbucnit de mai multe ori pe parcursul partidei, fiind total nemultumit de atitudinea in joc a fotbalistilor, carora de la inceputul campionatului li s-au oferit toate conditiile de catre cei care finanteaza echipa si se ocupa de organizare. Campionul "delasarii" este mijlocasul Liviu Pavel, care a dovedit inca o data ca nu are altceva mai bun de facut decit sa se certe si sa adreseze cuvinte jignitoare arbitrilor. Asta a facut si ieri, cind a gasit de cuviinta sa faca dreptate "cu vorbe de duh" dupa o decizie a brigazii. Nu degeaba Pavel va fi suspendat in partida de simbata de la Galati. A venit de patru etape la Focsani si a luat tot atitea cartonase galbene! Ultimele doua in meciul de simbata trecuta cu CS Otopeni, cind a fost si eliminat. E si normal ca Pavel nu a mai avut timp ieri sa se mai intilneasca de prea multe ori cu mingea daca a avut altele mai bune de facut! De altfel, simbata trecuta, fotbalistul venit de la Vaslui a fost certat de Adrian Porumboiu, finantatorul formatiei FC Vaslui, pentru atitudinea in joc si prestatia sub asteptari. Nici francezul Bettiche nu si-a calmat nervii si dupa ce s-a contrat in prima repriza cu Mircea Lazar, a tras un sut sanatos unei sticle de apa in momentul in care a fost schimbat. La sfirsit, pentru ca tacimul sa fie complet, Riscu a intrat in conflict cu Ionica Serea, antrenorul de la FC Panciu.


"Va dau pe toti afara!"


Presedintele Consiliului de Adminsitratie al CSM Focsani, Dan Dumitru, a fost total nemultumit de atitutdinea jucatorilor si a izbucnit prima data in minutul 20, cind scorul era 2 - 0. "Va dau pe toti afara si ii aduc pe astia de la Panciu, cu Serea, ca nu e nici o diferenta intre voi". Apoi, in repriza secunda, Dumitru i-a amenintat pe jucatori ca vor sta cite opt ore la stadion, ca orice angajat, pentru a intelege ca trebuie sa aiba o alta atitudine in joc si sa nu trateze pe toata lumea de sus. In aceste conditii, rezultatul de ieri a contat mai putin, focsanenii impunindu-se dupa un joc cu multe faze de poarta. Dantes, Riscu, Bucataru-penalty, Stanciu si Kaluda au punctat pentru CSM, in timp ce Costin si Dobrescu au marcat pentru FC Panciu. In urma partidei de ieri a ramas ca parte buna evolutia a doi juniori, care au aratat ca stiu fotbal si ca-i intereseaza mai mult mingea decit discutiile cu adversarul sau brigada de arbitri. Costin de la FC Panciu, fotbalist format la AS FC Unirea Focsani, a aratat calitati reale si este posibil sa intre in vizorul CSM-ului si Kaluda, component al echipei de juniori B CSM Focsani. Acesta a marcat un gol, la fel ca si in amicalul de saptamina trecuta cu AS Energia Vulturu. Kaluda este din Constanta, dar a fost transferat la Focsani de la juniorii Stelei. Acesta arata reale calitati, fiind golgeter in campionatul national al juniorilor B.


Primul "11" fara junior


Partida de ieri a fost arbitrata de Alin Samoila, in prima repriza si de Marius Martis, in cea de-a doua. Antrenorul Ionel Augustin a folosit urmatorul "11": Petre - Ciuteanu, Dogaru, Toader, Ionescu - Curteanu, Iurisniti, Bucataru, Dantes - Riscu, Bettiche. Pare a fi formula care va intra pe teren la Galati, cu specificatia ca in teren va trebui sa intre unul dintre juniori, obligatoriu la partidele din Liga a doua. Presedintele executiv Marius Bratu s-a legitimat ieri, urmind a fi rezerva la Galati, dupa ce portarul Ivanciu s-a accidentat. De partea cealalta, antrenorul Serea a jucat cu Lazar - Alexandrescu, R. Radu, M. Lazar, Cl. Ion - I. Radu, Cioran, Dutu, Chivu - Dobrescu, Costin. Pe parcursul reprizei secunde au intrat si ceilalti componenti ai celor doua echipe, printre care si Ionica Serea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.