Sport

Patru victorii pentru handbalistii adjudeni

Dan Chiriac
4 oct 2007 1594 vizualizări
Echipa de handbal juniori II a Scolii nr. 3 din municipiul Adjud a reusit sa cistige toate cele patru partide disputate in cadrul primului turneu de sala. Competitia a avut loc la sfirsitul saptaminii trecute la Bacau, iar adjudenii s-au impus la diferente clare in fata adversarelor. Cel mai echilibrat meci al turneului a fost cel in fata gazdelor pe care Adjudul l-a cistigat cu 25-17. In rest, adjudenii s-au impus la scoruri care aproape nu mai lasa loc la nici un fel de comentarii.

Rezultatele complete ale turneului au fost: CSS Bacau - Scoala nr. 3 Adjud 17-25, CS Moinesti - LPS Nadia Comaneci Onesti 17-44, Scoala nr. 3 Adjud - CS Moinesti 48-13, LPS Vaslui - CSS Bacau 22-19, CS Moinesti - LPS Vaslui 25-43, LPS Nadia Comaneci Onesti - Scoala nr. 3 Adjud 18-32, LPS Vaslui - LPS Nadia Comaneci Onesti 25-19, CSS Bacau - CS Moinesti 48-12, LPS Nadia Comaneci Onesti - CSS Bacau 22-21, Scoala nr. 3 Adjud - LPS Vaslui 26 - 17. In schimb, formatia LPS Focsani, care evolueaza intr-o alta serie, a obtinut o singura victorie in primul turneu de sala, desi au jucat pe teren propriu. La sfirsitul acestei saptamini va debuta si primul turneu al juniorilor III, acolo unde LPS Focsani si Scoala nr. 3 Adjud au fost repartizate in aceeasi serie si se vor intilni in meci direct. (Dan CHIRIAC


CSM Focsani - FC Panciu, azi de la ora 11


CSM Focsani va disputa in aceasta dimineata o partida amicala in

compania formatiei FC Panciu. Meciul se va juca de la ora 11.00,

pe stadionul Milcovul II. Aseara, la antrenamentul echipei,

presedintele executiv Marius Bratu s-a antrenat cu portarul Petre si

a declarat ca doreste sa se legitimeze la echipa antrenata de Ionel

Augustin. (D. C.)


Arbitrii se perfectioneaza la Piatra Neamt


Arbitri de Liga a patra, aflati in loturile de perspectiva, se vor instrui timp de doua zile la Piatra Neamt. Pe 6 si 7 octombrie, in orasul de sub muntele Pietricica sint asteptati arbitrii si asistentii din judetele Neamt, Suceava, Botosani, Iasi, Vaslui, Bacau, Harghita, Mures, Brasov, Covasna si Vrancea. La cursurile de la Piatra Neamt, Vrancea ii va avea ca reprezentanti pe centralul Claudiu Brasoveanu si pe asistentul Ionut Paraschiv. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.