Sport

CSM Focsani pregateste meciul cu Dinamo 2

Dan Chiriac
20 sep 2007 536 vizualizări
CSM Focsani pregateste la stadionul "Milcovul" partida din cadrul etapei a sasea a Ligii a doua, in care va da piept cu Dinamo 2 Bucuresti.

La una dintre linii va oficia o femeie

Meciul va avea loc simbata dimineata, de la orele 11.00, pe terenul "Florea Dumitrache" din cadrul complexului Sportiv "Dinamo". Comisia Centrala a Arbitrilor a stabilit ieri si brigada de arbitri care va oficia acest joc. La centru se va afla sibianul Vasile Lungu, iar la cele doua margini constanteanul Paul Dimancea si Petruta Iugulescu, din Tirgoviste. In ciuda situatiei dificile din clasament, focsanenii incearca sa repare ceea ce s-a intimplat in primele cinci etape. Un rezultat favorabil ar putea insemna un punct de plecare pentru un nou inceput. Nimeni nu trebuie sa creada ca deja totul este compromis dupa acest inceput nefast. Ginditi-va ca au existat echipe care au facut 8-9 puncte intr-un tur intreg si au reusit sa se slaveze la finalul campionatului. Sau ca, in editia trecuta, Gloria Buzau sau Delta Tulcea au promovat dupa ce in startul sezonului nu au adunat prea multe puncte. Important este ca fotbalistii lui Augustin sa inteleaga cit mai repede situatia din clasament si sa inceapa sa adune puncte. Meciul de simbata este prima ocazie, daca tinem cont ca dinamovistii nu vor putea beneficia de jucatori de la prima echipa. Si asta pentru ca Dinamo joaca joi in Cupa UEFA, iar duminica intilneste Universitatea Cluj in campionat. Walter Zenga nu-si permite sa lase fotbalisti la Liga a doua intre doua meciuri importante.


Accidentari, refacuti si transferati


Lotul CSM-ului sufera modificari aproape non-stop. Conducerea clubului incearca sa gaseasca solutii pentru iesirea din criza. In aceasta saptamina a fost readus la Focsani fotbalistul vilcean Victor Ciuteanu, cel care a fost titularul postului de fundas dreapta timp de trei ani in formatia Unirea Focsani. Cunoscut ca fotbalistul "fara plamini", "Ciuti" a fost unul dintre cei mai iubiti fotbalisti in rindul suporterilor, in primul rind pentru daruirea de care dadea dovada in teren. Acesta ar putea fi o solutie pentru postul de fundas dreapta, acolo unde CSM-ul a parut a suferi in aceste prime cinci etape. La Focsani a ajuns si Ionut Dantes, un fotbalist care s-a consacrat la Cupa Liceelor, in capitala. Ulterior, acesta a ajuns la Steaua si a jucat citeva partide in tricoul ros-albastru. Dantes se anunta a fi unul dintre marile talente ale fotbalului romanesc, dar ulterior acesta a evoluat in Liga a doua si a treia. Pe de alta parte, dupa accidentarea care l-a tinut pe margine mai bine de doua luni, fundasul Ionut Constantinescu, reintors la Focsani de la Gaz Metan Medias, este apt de joc si ar putea fi o solutie pentru meciul de simbata. Din pacate, Cristi Gurguiatu este in continaure accidentat si nu va juca in urmatoarele partide ale CSM-ului. Incert pentru jocul cu Dinamo 2 a devenit si virful de atac Cristi Riscu, care s-a antrenat separat in ultimele zile. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.