Sport

Aduceti primele trei puncte!

Dan Chiriac
8 sep 2007 800 vizualizări
CSM Focsani - FC Botosani, azi de la orele 17.00, pe stadionul "Milcovul", intr-o partida din etapa a treia a Ligii a doua

Dupa infringerile din primele doua etape, CSM Focsani nu are decit varianta victoriei in meciul de astazi, pe teren propriu, cu FC Botosani. Orice alt rezultat ar complica foarte mult situatia formatiei noastre, care va disputa saptamina viitoare doua partide dificile cu Petrolul Ploiesti in deplasare si cu Sportul Studentesc pe "Milcovul". Conducerea clubului a decis ca partida de astazi sa se dispute de la orele 17.00, o ora mai putin obisnuita pentru microbistii focsaneni. Decizia vine in speranta ca tot mai multi iubitori de fotbal sa ia drumul stadionului in aceasta dupa-amiaza. Si asta pentru ca se presupune ca dimineata oamenii sint mai putin dispusi sa vina pe stadion. Din pacate, nici in partida de astazi antrenorul Ionel Augustin nu se va putea baza pe toti jucatorii din lot, Gurguiatu, Iurisniti si Ionut Constantinescu fiind in continuare accidentati. In schimb, loviti fara mila la Cimpina - "Kosovo-ul" Ligii a doua, Craciun si Curteanu sint apti si vor juca probabil in meciul de astazi. "11"-le probabil al CSM-ului pentru meciul de astazi este urmatorul: Ivanciu - Feraru, Toader, Dogaru, V. Craciun - Curteanu, Bucataru, Bettiche, Sararu - Birsan, Riscu. Probabil, juniorul Birsan ii va lua locul in primul "11" lui Balaur, care este suspendat dupa ce centralul de casa al Cimpinei, Codrut Nicoara l-a eliminat gratuit etapa trecuta. Totusi, in prima echipa ar putea aparea in meciul de astazi si noii transferati Irinel Ionescu si Lucian Pavel. Totodata, Ion Alexandru se bate pentru locul de titular, din pozitia de junior, cu Birsan. Oaspetii vin la Focsani dupa obtinerea a doua succese consecutive. Dupa 2 - 0 la Dunarea Galati, elevii lui Leo Grozavu au invins etapa trecuta, pe teren propriu, cu 2 - 0, pe Concordia Chiajna. Botosanenii au anuntat ca obiectivul pentru acest sezon este o clasare pe primele sase locuri si daca este posibil chiar o promovare in primul esalon fotbalistic. Partida de astazi va fi condusa la centru de bacauanul Cristi Sava. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.