Sport

LPS Focsani va debuta la Cluj

Dan Chiriac
8 sep 2007 586 vizualizări
Ieri a fost stabilit programul meciurilor din Superliga nationala de rugby U 18 si U 19, care va debuta pe 23 septembrie.

Formatia LPS Focsani, pregatita de profesorul Ion Viorel, va debuta in noua editie de campionat in deplasare, urmind sa joace cu Universitatea Cluj. La startul acestui sezon s-au inscris zece echipe, printre care si selectionata Moldovei. Echipa de juniori I a Liceului cu Program Sportiv Focsani s-a aflat saptamina trecuta in cantonament la Gura Humorului. Elevii profesorului Ion Viorel au sustinut trei partide de pregatire. Echipa de seniori CSM Bucovina Suceava, din liga nationala, a invins LPS Focsani cu 25 - 7 si 30 - 5. Rugbistii focsaneni au invins echipa U 18 LPS Suceava cu 55 -5. LPS Focsani a reusit in aceasta perioada sa realizeze si cinci transferuri. Alexandru Rotaru si Petrica Dinga (ambii de la LPS Pascani) si Cristian Buzatu, Marius Hamciuc si Alexandru Struna (toti de la CSS Gura Humorului). (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.