Sport

Info-Sport

Dan Chiriac
5 sep 2007 588 vizualizări
Baiat de politist, la lotul national Rugbystul focsanean Alexandru Braileanu a fost convocat in nationala U 19 a Romaniei. Aceasta a intrat intr-un scurt stagiu de pregatire inainte de Campionatul European FIRA-AER.

Antrenorii Eugen Apjock si Adrian Costache, impreuna cu directorul tehnic Vlad Constantin, au la dispozitie 31 de jucatori, printre care si rugbystul Alexandru Braileanu, de la Liceul cu Program Sportiv

Focsani. Acesta este fiul comisarului Neculai Braileanu, de la Serviciul de Ordine Publica, fostul sef al Politiei Odobesti. Anul acesta se va desfasura un Campionat European FIRA-AER la nivelul de virsta U19. Echipa noastra a inceput pregatirea mult mai devreme, pentru ca isi doreste un loc pe podium. Aseara, nationala a jucat un meci de pregatire cu Grivita Bucuresti. (Dan CHIRIAC)


Cupa Romaniei la Focsani


Peste o saptamina, va debuta la sala de box Cupa Romaniei.

Focsaniul va fi gazda Cupei Romaniei la box, comeptitie ce se va desfasura in perioada 13-15 septembrie, in sala Complexului Sportiv "Milcovul". Evenimentul este organizat pentru cadeti si juniori si va aduna la start cei mai buni boxeri din tara la aceasta categorie de virsta. Clubul Sportiv Unirea Focsani va fi reprezentat la aceasta competitie de sase sportivi, care vor incerca sa obtina rezultate cit mai bune si, de ce nu, un loc pe podium. (D. C.)


Sedinta cu arbitri


Astazi, de la orele 16.30, la Stadionul "Milcovul" are loc o noua sedinta cu arbitrii din Colegiul Vrancea. Toti "fluierasii" care activeaza in Liga a patra, dar si cei divizionari sint asteptati pentru pregatirea fizica si o partida incinsa de fotbal. Arbitrii vrinceni se pregatesc pentru apropiatul debut al Ligii a patra. Presedintele AJF Vrancea a anuntat ca esalonul patru va debuta duminica 16 septembrie, de la orele 11.00. (D. C.)


CSM va juca la Miercurea Ciuc


Sicullum Miercurea Ciuc este formatia care va evolua in prima liga de futsal in locul echipei CSM Focsani. Dupa trei ani de prezenta in esaloanele fotbalului de sala, focsanenii au renuntat la acest sport, in principal din cauza faptului ca echipa de fotbal pe iarba a promovat in Liga a doua. Astfel, ar fi fost foarte greu ca fotbalistii sa joace concomitent atit la sala cit si la iarba si totodata sa obtina rezultate meritorii. Cum nici situatia financiara nu era una clara, s-a decis ca CSM Focsani sa renunte la evolutia pe prima scena a fotbalului de sala. Locul sau a fost luat de echipa Sicullum Miercurea Ciuc, echipa clasata pe locul secund intr-una din seriile Diviziei B, in campioantul trecut. Cum insa pina in prezent ciucanii nu au facut demersurile pentru schimbarea denumirii, acestia vor evolua in prima liga sub denumirea CSM Miercurea Ciuc. Echipa de futsal CSM Focsani a reusit in cei trei ani de activitate sa promoveze din C in B, din B in A si sa termine sezonul trecut pe locul zece in prima liga. (Dan CHIRIAC)


Fotbalistii focsaneni au ratat prezenta in 16-imile Cupei


Doar doua echipe din ligiile inferioare, care evolueaza in zona Moldovei, s-au calificat in 16-zecimile Cupei Romaniei. Dupa ce a invins miercurea trecuta cu 2 - 0 pe CSM Focsani, Delta Tulcea nu a reusit sa se califice in 16-zecimi, dupa ce a pierdut cu 2-0 partida cu FCM 2 Bacau. Si prima echipa a bacauanilor va juca in aceata faza a competitiei dupa ce a invins dupa prelungiri, cu 2 -1, pe Poli 2 Iasi. In echipa secunda a iesenilor a jucat si fotbalistul focsanenan Adrian Toma. Un alt jucator focsanean, Madalin Predoiu, component al formatiei CSM Olimpia Rm. Sarat, a ratat disputarea unei partide cu o formatie din prima liga. CSM Rm. Sarat a pierdut dupa penaltyuri ( 6 -7) meciul disputat in companiei echipei FC Sacele. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.