Sport

Doua transferuri la CSM Focsani

Dan Chiriac
31 aug 2007 731 vizualizări
Irinel Ionescu si Florin Pavel au fost adusi la Focsani u jocul echipei fanion nemultumeste conducerea si suporterii

Evolutia CSM Focsani in partidele cu Prefab Modelu si Delta Tulcea a pus pe ginduri conducerea echipei care se gindeste la tot felul de variante pentru a schimba ceva in jocul focsanenilor. In concluzie, s-a adus un nou antrenor, Ionel Augustin, si doi jucatori. Miercuri seara au fost perfectate actele de transfer pentru fundasul Irinel Ionescu, de la Poli Iasi, si mijlocasul Florin Pavel, de la FC Vaslui. Acestia erau in negocieri de mai multe zile cu CSM Focsani, dar tranzactia a fost incheiata dupa partida din cupa cu Delta Tulcea. Partida din Cupa Romaniei a dovedit ca focsanenii joaca modest, jucatorii aratind ca nu au intrat inca in pulsul Ligii a doua. Astfel, Tulcea a cistigat la Focsani desi a alcatuit o echipa de rezerve. La fel de adevarat este faptul ca pina la primul gol tulcenii nu prea au ajuns la poarta lui Ivanciu, in timp ce CSM-ul trebuia sa conduca cu 2 sau 3 la 0, daca tinem cont de ocazii si de golurile anulate lui Riscu si Bettiche. Focsanenii nu s-au putut baza pe aportul juniorului Balaur, care s-a accidentat la ultimul antrenament inaintea jocului, fiind inlocuit de Birsan. Totusi, acesta va juca cel mai probabil in meciul cu FC Cimpina, de simbata. Delta Tulcea a fost sustinuta la Focsani de sapte suporteri, patru dintre acestia ajungind abia la pauza. Fanii au afisat la peluza si un banner cu inscriptia "Basarabia - pamint romanesc". Presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani, Dan Dumitru, a stabilit ca urmatoarele partide ale focsanenilor pe teren propriu sa se dispute simbata dupa-amiaza. Partida cu FC Botosani, din etapa a treia, va avea loc de la orele 17.00. Aceasta ora ar putea ramine si pentru celelalte partide de pe teren propriu ale CSM-ului, dar in functie de numarul spectatorilor jocurile ar putea reveni la traditionala ora 11.00. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.