Sport

Ultimul test inaintea meciului cu Prefab Modelu

Dan Chiriac
20 aug 2007 770 vizualizări
CSM Focsani - CSM Rm. Sarat 1 - 2 ( 1 - 1), intr-o partida de verificare desfasurata simbata u la sfirsitul saptaminii incepe Liga a doua, focsanenii jucind primul meci pe teren propriu u simbata seara, fotbalistii au dansat la nunta

CSM Focsani a pierdut ultimul meci de pregatire inainte de debutul sezonului competitional. Partidele in care rezultatul era mai putin important au luat sfirsit, de acum incep meciurile in care punctele sint cele mai importante. Simbata, de la orele 11.00, CSM Focsani va debuta in Liga a doua intr-un meci cu Prefab Modelu. Toate sperantele focsanenilor sint puse acum intr-o victorie la debut, care ar face ca jocurile ulterioare ale echipei sa fie abordate cu un moral bun. Partida de simbata a contat mai putin din punct de vedere al rezultatului. Antrenorii au acuzat o anumita oboseala, datorata numeroaselor partide de verificare. "Am jucat din trei in trei zile si in sinul echipei s-a simtit o oboseala. Puteam chiar renunta la disputarea acestui joc, dar acum am intrat in linie dreapta si trebuie sa cistigam meciul din prima etapa. Am facut o prima repriza buna, dar in actul secund ne-am pierdut concentrarea si, odata cu efectuarea schimbarilor, s-a diminuat si calitatea jocului", a spus antrenorul Marian Brutaru. Acesta crede ca rezultatele meciurilor amicale nu sint semnificative. "Am jucat cu multe echipe de Liga a treia care au evoluat cu o ambitie fantastica si si-au dorit sa obtina rezultate cit mai bune in fata noastra, cei care am dominat campionatul trecut al esalonului trei", considera Brutaru.


Predoiu a jucat la oaspeti


Scorul a fost deschis de catre CSM Rm. Sarat prin Ciobanu, care a reluat cu capul in plasa dupa o lovitura de colt. Inainte de pauza, Balaur a egalat dupa ce a reluat plasat, din sase metri, in poarta lui Sirbu. Victoria oaspetilor a venit pe final, cind Ciolan a marcat cu doar cinci minute inainte de fluierul arbitrului Marius Martis. Antrenorii Marian Brutaru si Aurel Pastia a folosit urmatorul "11": Ivanciu - Feraru, Toader, Craciun - Fl. Stanciu, Bucataru, Ungureanu, Curteanu, Sararu - Balaur, Riscu. Au mai jucat: Caldararu, Patrascu, Alexandru, Birsan, R. Lupu. Pe linga accidentatii Gurguiatu, Dogaru, Constantinescu, Bettiche si Mircea Lazar, au lipsit alti doi fotbalisti invoiti. Iurisniti a fost nas mare, in timp ce Petre a rezolvat niste probleme personale, acasa, la Oradea. Nas mare a fost simbata seara si antrenorul Marian Brutaru. Sotii Delia si Marian Brutaru i-au condus in fata altarului pe tinerii casatoriti Oni si Marilena Serban. Petrecerea a avut loc la Restaurnatul "Intim" din Focsani. Tinara mireasa este chiar vara nasului mare. Fotbalistul tecucean Caldararu a fost testat si urmeaza a ramine in lot, daca cele doua parti vor ajunge la un acord. Antrenorul buzoienilor, Dan Paveliuc a folosit urmatorii jucatori: Sirbu - Ciobanu, Tudose, Ivan, Cretu - Gheorghe, Ghiocau, Ghitulescu, Nica - Lefter, Nicoara. Au mai jucat: Cristache, Apetrei, Bodoc, Chiopec, Ciolan, Gaicea si focsaneanul Madalin Predoiu. Meciul de simbata a fost supervizat si de doi trimisi ai echipei Prefab Modelu, adversara din prima etapa a focsanenilor. In meciurile de verificare CSM Focsani a inregistrat urmatoarele rezultate: 2-1 si 1- 2 cu CSM Rm. Satrat, 3 - 0 si 1 - 0 cu Aerostar Bacau, 0 - 0 cu Delta Tulcea, 0 - 2 cu Gloria Buzau, 0 -2 cu FC Vaslui, 0 - 1 cu Prefab Modelu, 1- 3 cu Dunarea Galati, 0-2 si 2 -3 cu FCM Bacau, 3 - 0 cu Otelul 2 Galati, 5 -2 cu Pambac Bacau si 1 - 1 cu Poli Galati. (Dan CHIRIAC)


Teodor Apostu, invingator la Slobozia


Tenismenul Teodor Apostu, legitimat la CS Unirea Focsani, a cistigat finala Cupei municipiului Slobozia, care s-a desfasurat simbata. Sportivul, antrenat de profesorul George Bucuroiu, l-a invins in finala turneului la categoria 14 ani, pe Alexandru Tabirca, de la Venus Braila. Scorul finalei a fost edificator, focsaneanul impunindu-se cu un dublu 6-0. In perioada urmatoare, Teodor Apostu va participa la alte trei competitii, la Mamaia, Blaj si Bucuresti. La seniori, Stefan Ungureanu a ajuns pina in semifinalele competitiei, dar a fost invins de unul dintre favoritii turneului. Cu toate acestea, focsaneanul a fost declarat cel mai tehnic jucator al turneului. Ceilalti sportivi focsaneni participanti la turneul ialomitean au obtinut urmatoarele rezultate: la categoria 10 ani, Cristian Cozma a pierdut in turul doi. Tot in mansa secunda s-au inclinat la categoria 12 ani Cosmin Picoara, Teodor Lazar si Vladut Herescu. La juniori mici, Bianca Andronic a ajuns pina in sferturile de finala, in timp ce Rares Ispas si Vasile Pirvu s-au oprit in turul doi. (Dan CHIRIAC)


Amicale anulate


Ambele partide de verificare ce erau programate la sfirsitul saptaminii trecute intre echipele din Liga a patra nu au mai avut loc. Formatia AS Vulturu ar fi trebuit sa dispute o partida de verificare in compania Vointei Odobesti, iar FC Panciu urma sa joace cu Unirea Bolotesti. Ambele intilnitiri au fost anulate dupa ce oaspetii nu s-au prezentat la teren. FC Panciu va pleca in aceasta dimineata intr-un stagiu de pregatire la Soveja. Timp de o saptamina, pancenii isi vor incarca bateriile la munte. Cele mai importante transferuri realizate de panceni, in tentativa de a promova in Liga a doua sint fostii fotbalisti echipei CSM Focsani, Paul Alexandrescu, Robert Radu si portarul Cristinel Ionel. (Dan CHIRIAC)


Georgiana Grigorica a ratat nationalele


Atleta focsaneanca Georgiana Grigorica, legitimata la Liceul cu Program Sportiv Focsani, a ratat prezenta la nationalele de juniori I. La sfirsitul saptaminii trecute, pe stadionul "Iolanda Balas Soter", din capitala, cei mai buni juniori din tara s-au intrecut pentru medaliile nationale. Focsaneanca, antrenata de profesorul Gicu Alexandrescu, ar fi trebuit sa participe in proba de 800 de metri, dar o accidentare suferita in perioada premergatoare intrecerii au facut-o pe aceasta sa renunte la competitia de la Bucuresti. Odata cu aceste intreceri, sezonul atletic s-a incheiat, sportivi urmind a lua o vacanta pina la debutul viitorului sezon competitional. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.