Sport

In linie dreapta inaintea debutului in Liga a doua

Ziarul de Vrancea
16 aug 2007 604 vizualizări
CSM Focsani - Aerostar Bacau 1 - 0 (1 - 0), intr-o partida de verificare ce a avut loc pe stadionul "Milcovul 2"

CSM Focsani a intrat in linie dreapta in vederea debutului noului sezon competitional, sustinind ieri penultimul amical in compania echipei bacauane Aerostar. Fata de partida cu Poli Galati, evolutia focsanenilor a fost superioara, numarul ocaziilor de poarta fiind foarte mare. Singurul gol al partidei a venit dupa o degajare a portarului Ivanciu si o finalizare excelenta a lui Riscu, care s-a jucat cu portarul si cu un fundas al bacauanilor. Din pacate, lotul CSM este in continuare slabit numeric din cauza accidentarilor, acum cind mai sint doar zece zile pina la meciul din prima etapa cu Prefab Modelu. Dorin Dogaru, Ionut Constantinescu, Cristi Gurguiatu sau Kamel Bettiche, posibili titulari in orice moment, nu pot evolua din cauza accidentarilor suferite. Francezul este in continuare in tara sa, urmind a se intoarce la Focsani in zilele urmatoare. In meciul de ieri a fost testat si un fotbalist adus de la Sporting Tecuci, Caldararu, care va fi folosit si in amicalul de simbata cu CSM Rm. Sarat. De asemenea, conducerea clubului a renuntat la serviciile fundasului Moroita, dar l-a readus in lot pe Florin Stanciu, care a fost in probe la Onix Rm. Sarat.


Ocazii multe in prima repriza


Prima parte a partidei de ieri a fost dominata de focsaneni, care au ratat deschiderea scorului in minutul 8, cind Craciun a tras plasat de la marginea careului dar portarul Cosa a retinut cu greutate. Dupa golul lui Riscu din minutul 21, au aparut si barele, doua pentru focsaneni, prin Feraru si Riscu si una pentru bacauani prin Petrea. Repriza a doua a fost una mai echilibrata, cu ocazii de ambele parti, dar odata cu efectuarea schimbarilor calitatea jocului a scazut. Antrenorul Marian Brutaru a sesizat o oboselaa in jocul echipei. "Am intrat in linie dreapta si se vede ca avem nevoie de ambitie, daruire si multa munca pentru a cistiga meciurile. Nici un joc nu este cistigat dinainte. Acesta a fost ultimul test adevarat inainte de meciul cu Modelu, pentru ca simbata vreau sa folosesc mai multe rezerve, deoarece se vede o oboseala in rindul fotbalistilor care au evoluat in toate partidele titulari", a spus Marian Brutaru. Ultimul test al focsanenilor va avea loc tot pe stadionul "Milcovul", simbata de la orele 11.00, in compania formatiei CSM Rm. Sarat. Pina in prezent, in meciurile de verificare CSM Focsani a inregistrat urmatoarele rezultate: 2-1 cu CSM Rm. Satrat si 3 - 0 cu Aerostar Bacau, 0 - 0 cu Delta Tulcea, 0 - 2 cu Gloria Buzau, 0 -2 cu FC Vaslui, 0 - 1 cu Prefab Modelu, 1- 3 cu Dunarea Galati, 0-2 si 2 -3 cu FCM Bacau, 3 - 0 cu Otelul 2 Galati, 5 -2 cu Pambac Bacau si 1 - 1 cu Poli Galati. (Dan CHIRIAC)


CSM Focsani - Aerostar Bacau 1 - 0 (1 - 0)

Stadion: "Milcovul 2".

Au arbitrat: Marius Martis, George Dumitru, Dan Chiriac

CSM Focsani: Ivanciu - Feraru, Toader, Craciun - Fl. Stanciu, Bucataru, Iurisniti, Curteanu, Sararu - Balaur, Riscu. Au mai jucat: Petre, Ungureanu, Caldararu, Patrascu, Alexandru, Birsan, R. Lupu.

Aerostar: Cosa - Andronache, Adascalitei, Dragota - Apetroaie, Oniu, Miron, Dragom, Petrea - Dutciuc, Carp. Au mai jucat: Bilboc, Iacobuta, Ghioc, Varga, Pana, Bitusca si Sofronie.


Filmul meciului


Min8: Craciun a tras de la marginea careului, dar portarul Cosa a retinut cu dificultate;

Min21: Ivanciu a degajat lung, Andronache a ratat interventia, iar Riscu a marcat dupa ce a driblat portarul si un fundas advers: 1- 0;

Min 26: Feraru a reluat din sase metri razant cu bara laterala;

Min30: Carp a scapat singur cu Ivanciu dar a tras pe linga poarta;

MIn 35: Petrea a sutat in bara de la 20 de metri;

Min 36: Riscu a reluat cu capul in bara, din 6 metri;

Min 40: Bucataru a sutat din voleu de la 25 de metri, dar Cosa a retinut;

Min 57: Petre a salvat in ultimul moment in fata lui Carp;

Min 68: Sararu a sutat de la marginea careului peste poarta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.