Sport

Infrigere pe final

Dan Chiriac
15 aug 2007 740 vizualizări
AS Vulturu - Viitorul Insuratei 2-4 (1-1) partida de verificare u primarul din Vulturu, Alexandru Mihalcea, a fost ales presedinte al Consiliului de Administratie

Campioana Ligii a patra din sezonul trecut, formatia AS Vulturu

a sustinut aseara o partida de verificare in compania echipei Viitorul Insuratei. Meciul s-a desfasurat pe stadionul din comuna Vulturu si s-a incheiat cu victoria oaspetilor, care s-au impus in fata vulturenilor cu scorul de 4- 2 abia spre finalul partidei. Golurile vrincenilor au fost marcate de Ionut Popa in minutul 43 si Emil Burcacel in minutul 74, in timp ce brailenii au punctat prin Berceanu in minutul 28, Dobre 73, Preda 83 si Cheles in minutul 84. Formatia AS Vulturu a jucat in urmatorul "11" cu Ionel - Manta, Argeseanu, Nechifor, Panescu-Bira, Popa, Mariutei, Malinas-Bodoc, Burcacel. Au mai jucat Macovei si Iacob. De partea cealalta, antrenorul Sandu Minciu a folosit urmatorul "11": Ilasca-Cheles, Musat, Bogdanelu, Matei-Vioreanu, Preda, Bratosin, Baicu-Berceanu si Dobre. Au mai jucat Oprea, Tanase, Vicol, si Anghelina. Partida a fost una echlilibrata, diferenta intre cele doua formatii facindu-se abia pe final, cind echipa braileana, ce evolueaza in Liga a III-a, a aratat mai multa prospetime fizica. Din pacate, meciul nu s-a bucurat de prezenta foarte multor spectatori. Echipa din Vulturu intentioneaza sa dispute si alte partide amicale in compania unor echipe din al III-a esalon.


Azi se discuta viitorul


Este posibil ca in saptaminile urmatoare, AS Vulturu sa dea piept cu formatia CF Braila. Totodata, luni a avut loc sedinta Consiliului Local Vulturu, in urma careia s-a stabilit componenta Consiliului de Administratie care este format din primarul Alexandru Mihalcea - presedinte de onoare, consilierul local Niculai Sandu - presedinte, vicepresedinti Paul Stoiculeasa si Liviu Macovei, in timp ce Nicusor Toader este membru. Acesta este de profesie asistent medical si se va ocupa si de asistenta sanitara in timpul jocurilor. Manager general a fost ales profesorul Marian Radu, iar administrator Ioan Stoia. Antrenori ai echipei au fost numiti Claudiu Manta si Iulian Iacob, iar responsabil cu centrul de copii si juniori va fi Stanel Ionita. In aceasta dupa amiaza va avea loc o sedinta a membrilor noului consiliu in care se va stabili viitorul echipei si prioritatile. Cei care s-au ocupat pina acum de formatie asteapta sprijin financiar si din partea Consiliului Local Vulturu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.