Sport

Record negativ pe teren propriu

Cristi Irimia
14 apr 2005 682 vizualizări
De foarte multe sezoane Unirea Focsani n-a mai pierdut cinci partide "acasa", intr-un campionat

Pe cit de bine a jucat Unirea in deplasare in editia actuala, pe atit de slab a facut-o pe teren propriu. Infringerea cu Vasluiul a fost a 5-a din sezonul 2004 - 2005, doar 4 victorii obtinind trupa lui Augustin pe "Milcovul". Urmeaza simbata o deplasare la Buzau, in care e nevoie de macar un punct pentru a se reface, cit de cit, "adevarul" afectat dupa esecul cu FC Vaslui.

Principalele date statistice ale echipei fanion pentru primele 20 de etape ale sezonului 2004 - 2005:

- Portarul Florian Panfil este singurul jucator din lot care a fost titularizat etapa de etapa. El a evoluat si toate minutele posibile (1.800).

- Cele 17 goluri ale Unirii au fost marcate de Ionica (4), T. Stanciu (2), Dogaru (2), Ciuteanu (2), Cata (2), Covaci, C. Munteanu, Dinu, G. Gorga si B. Petre. Media golurilor inscrise pe meci este de 0,85. In prima repriza Unirea a marcat 6 goluri si 11 in a doua parte a jocului.

- Coautorii reusitelor: Gorga (de 4 ori), Gherghe (2), C. Munteanu (2), Dinu, Paduretu, I. Constantinescu, Caruntu, Stanciu, Ciuteanu, Dogaru, Boiciuc si Covaci.

- Unirea a primit 16 goluri (5 in prima repriza si 11 in a doua). Media golurilor primite este 0,80 / meci.

- Jucatorii focsaneni au primit 59 cartonase galbene: Ionica-8, T. Stanciu-5, Dogaru-4, I. Constantinescu-4, M. Gheorghe-4, Gorga-4, Cata-4, Ciuteanu-4, Dinu-4, Boiciuc-3, Caruntu-3, Paduretu-3, B. Petre-1, C. Mihai-1, Panfil-1, Vrabie-1, Covaci-2, Gherghe-1, Bodoc-1, C. Munteanu-1.

- Au fost eliminati: Cata (la Piatra Neamt, cu Ceahlaul, si in partida de Cupa cu Dacia Unirea Braila), Caruntu (in meciul "satelitului" Energia Vulturu cu Olimpia Rm. Sarat), Dogaru (la Constanta, in meciul cu Altay), C. Munteanu (in jocul cu Dunarea Galati, de pe teren propriu), Ciuteanu (la Ghimbav) si Petrica Ioan (la Bucuresti, cu Poli Timisoara, etapa a 19-a)

- Unirea nu a beneficiat de nici un penalty si a fost sanctionata cu doua lovituri de la 11 metri, una transformata (C. Mocanu - Altay Constanta) si una ratata (Stingaciu - Laminorul Roman).

- Cel mai bun loc ocupat a fost 9 (dupa etapele a 8-a, a 9-a si a 19-a), iar cel mai slab 16 (ultimul), dupa etapa a 2-a.

- La partidele Unirii au asistat aproximativ 24.550 de spectatori (11.200 "acasa" si 13.350 in deplasare).

u Unirea a terminat un singur meci de pe teren propriu la egalitate (0 - 0 cu Callatis). In schimb, este echipa cu cele mai multe remize din deplasare (5), toate incheiate cu 0 - 0 si cu cele mai multe esecuri acasa (5), dupa Poli Timisoara (7). Doar FC Vaslui si Callatis Mangalia au mai putine infringeri "afara" (cite 2), fata de Unirea, care a pierdut 3 meciuri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.