Sport

Galan: Ne vom prezenta la Buzau

Cristi Irimia
14 apr 2005 886 vizualizări
Presedintele Unirii Focsani a infirmat zvonurile ca echipa nu va fi programata saptamina viitoare va expira termenul de plata in cazul Boiciuc u procesul "Finante vs. Unirea Focsani" a fost aminat


Sorin Galan spune ca echipa se va prezenta la Buzau


Doar citiva jucatori ai Unirii au fost la antrenamentul de ieri dimineata, insa presedintele Sorin Galan spune ca formatia fanion se va prezenta la meciul cu Gloria Buzau, de simbata. "Termenul pentru plata celor 1.800 de dolari catre fostul nostru jucator, Florin Boiciuc, va expira abia saptamina viitoare. Deocamdata, nu se pune problema sa nu ne prezentam la Buzau, chiar daca asta ar presupune sa luam si citiva jucatori de la Energia Vulturu, care va juca abia marti la Medgidia.

Au lipsit ieri toti "stranierii", cu exceptia lui Ciuteanu, dar si Bodoc, Vrabie si Botezatu. De asemenea, a absentat antrenorul Ionel Augustin, care va veni azi la Focsani, impreuna cu portarul Florian Panfil. Ceilalti "stranieri", B. Petre, Ionica, M. Gheorghe, M. Dumitru si C. Mihai au spus ca vor reveni la echipa doar daca vor primi asigurari ca-si vor incasa o parte din restante.

In alta ordine de idei, ieri a avut loc primul termen al procesului intentat de Finante societatii care a finantat echipa fanion in ultimii 3 ani, societate care a cumulat datorii de peste 5 miliarde de lei catre bugetul de stat. Liviu Jitea, in calitate de administrator al societatii, a depus o cerere de aminare pentru a-si angaja aparator. Astfel, instanta a fixat un nou termen, pe 23 aprilie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.