Sport

Amicalul cu Zagonul a picat

Dan Chiriac
17 iul 2007 522 vizualizări
Conducerea echipei CSM Focsani a refuzat propunerea venita din partea echipei care a cistigat Liga a patra din Covasna de a disputa o partida de verificare.

Mikes Zagon ar fi dorit sa joace astazi, pe stadionul din Sf. Gheorghe, cu CSM Focsani, dar vrincenii au declinat oferta, tinind cont ca miine vor juca un amical cu prim-divizionara Gloria Buzau. Fotbalistii focsaneni continua sedintele de pregatire in cantonamentul de la Sf. Gheorghe, pina miine la prinz, cind vor pleca spre Buzau. Joi va fi singura zi de antrenament la Focsani, pentru ca vineri va urma meciul de la Vaslui, cu echipa locala, care isi va prezenta lotul inaintea debutului Ligii I. Dupa un program incarcat, jucatorii vor primi doua zile libere, simbata si duminica, antrenamentele urmind a fi reluate la Focsani, lunea viitoare. Din pacate, cei patru jucatori indisponibili, Dogaru, Constantinescu, Balaur si Mircea Lazar continua sa acuze accidentari usoare si nu pot sa se antreneze cot la cot cu ceilalti colegi. Astazi, cele doua foste adversare ale focsanenilor, de la sfirsitul saptaminii trecute, Prefab Modelu si Delta Tulcea vor disputa o partida de verificare la Sf. Gheorghe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.