Sport

CSM Focsani pleaca in cantonament

Dan Chiriac
10 iul 2007 800 vizualizări
CSM Focsani va pleca in aceasta dimineata in cantonament la Sf. Gheorghe. Focsanenii vor veni la orele 9.00 la stadionul "Milcovul" si vor pleca spre Sf. Gheorghe impreuna cu antrenorii Marian Brutaru si Aurel Pastia.

Dorin Dogaru a venit ieri la stadionul "Milcovul"

Conducerea clubului a definitivat in mare masura lotul care va efectua pregatirea centralizata, existind insa si citeva probleme in rezolvarea unor transferuri. Pentru a pregati sezonul urmator, care va debuta pe 11 august, vor pleca la Sf. Gheorghe urmatorii fotbalisti: Sava, Ivanciu si Ionel - portari, Craciun, Feraru, Gurguiatu, M. Lazar, Fl. Stanciu, Bucataru, Curteanu, Sararu, Balaur, Riscu, Toader, Chivu, Dutu, Cioran, Bosancu, Lupu, Grosu, Ungureanu, Constantinescu, Dogaru. Dorin Dogaru a venit ieri dimineata la stadion si a discutat cu conducerea clubului. Jucatorul nu s-a antrenat cu echipa, dar va pleca in cantonamentul de la Sf. Gheorghe. Intre timp s-a renuntat la servicile lui Cernea, un fundas care a fost testat in primele doua amicale ale sezonului. Primele zile de cantonament vor fi marcate de antrenamente mai usoare pentru Mircea Lazar si Ionut Constantinescu, care acuza usoare accidentari. Noutatile echipei pentru Liga a doua sint portarul Sava, fundasii Dogaru si Constantinescu, mijlocasii Lupu si Cioran si atacantii Bosancu si Balaur. Daca transferurile lui Dogaru si Constantinescu sint ca si rezolvate, singurele probleme au intervenit in achizitionarea portarului Bogdan Sava, conducerea fostei sale echipe, Tricolorul Breaza avind pretentii financiare ridicate. Aseara tirziu, cele doua cluburi urmau sa aiba o ultima discutie care sa lamureasca problema lui Sava. Din acest considerent, staful focsanenilor a decis sa-l includa in lotul pentru Sf. Gheorghe si pe Cristinel Ionel, portarul care in prima faza nu era in planuri pentru cantonament. De asemenea, juniorii Alexandrescu si Radu vor ramine acasa, urmind a se pregati cu echipa secunda.


Scaune, tabela si abonamente


In zilele urmatoare vor incepe la stadionul "Milcovul" din Focsani lucrarile pentru montarea celor 1.500 de scaune necesare omologarii terenului pentru Liga a doua. Lucrarile finantate de Primarie vor fi facute de firma Arena Sport Oradea. Scaunele urmeaza a fi puse in tribuna a doua a stadionului "Milcovul". Conducerea clubului a anuntat si modalitatea in care microbistii vrinceni vor putea viziona meciurile echipei in sezonul 2007/2008. Pretul biletului de intrare va fi de 3 lei, in timp ce abonamentul pentru intreg sezonul va fi de 30 lei. Acestea sint valabile doar la tribunele 1 si 2 si la peluzele stadionului. La tribuna zero si la oficiala pretul abonamentului va diferi, accesul in aceste sectore urmind a se face doar pe baza de abonament. De asemenea, se fac lucrarile necesare pentru punerea in functiune a tabelei de marcaj. Aceasta a fost redeschisa anul trecut, dupa o lunga perioada de timp, dar nu a functionat decit la un singur meci dupa ce autori necunoscuti au furat becurile din tabela. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.