Sport

Competitii sportive de Zilele Focsaniului

Dan Chiriac
7 iul 2007 586 vizualizări
La acest sfirsit de saptamina, cu ocazia Zilelor municipiului Focsani, se vor desfasura mai multe competitii sportive.

Ieri s-a incheiat in sala de judo a Complexului "Milcovul" competitia rezervata pentru judoka vrinceni. Competitia desfasurata pe echipe a fost cistigata la fete de LPS Focsani, urmata in clasament de CS Unirea Focsani si CSS Adjud. La baieti, pe primul loc s-a situat CSS Adjud, iar pe locurile urmatoare LPS Focsani si CS Unirea Focsani. Copiii participanti au fost premiati de Primaria Focsani cu diplome si suma de 200 lei. Profesorul Stanica Grosu a fost multumit de valoarea competitiei si a dorit sa multumeasca celor de la Primarie pentru organizarea acestei intreceri. Ieri a inceput si competitia de box ce se desfasoara tot in compelxul "Milcovul", la sala de box. In prima zi au avut loc citeva meciuri atractive, urmind ca azi, de la orele 10.00 sa se stabileasca si invingatorii. Aseara, la Sala Polivalenta s-a desfasurat si o competitie de baschet, urmind ca in aceasta dimineata, pe stadionul "Milcovul III", sa se dispute Cupa Cartierelor la minifotbal, competitie rezervata copiilor pina la 14 ani. Astazi, de la orele 10.00, la Sala Polivalenta vor avea loc si intreceri de handbal, pentru ca dupa-amiaza, de la orele 16.00, la Liceul cu Program Sportiv sa se desfasoare un turneu de tenis de masa, rezervat atit baietilor, cit si fetelor. Duminica, de la orele 9.00, la LPS, formatiile de volei fete se vor duela pentru primul loc, in timp ce seara, la orele 20.00, la Sala Polivalenta va avea loc premierea cistigatorilor Festivalului de Sah ce se desfasoara timp de trei zile. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.