Sport

Scaune si mobilier pentru stadionul Milcovul

Dan Chiriac
6 iul 2007 566 vizualizări
La inceputul acestei saptamini primarul Decebal Bacinschi a facut o vizita de lucru la Stadionul "Milcovul" din Sud si a stat de vorba cu fotbalistii Clubului Sportiv Municipal in vederea pregatirii logistice a stadionului pentru desfasurarea campionatului Ligii a doua, care va debuta la 11 august.

Cu acest prilej edilul sef a promis ca ii va sprijini pe sportivi pe masura rezultatelor acestora. "Cit vor fi de seriosi si de merituosi vom vedea. Noi vom face toate eforturile ca impreuna cu alesii locali sa ii sprijinim. Deocamdata am organizat o precedura de cerere de oferte pe criteriul pretul cel mai scazut pentru achizitionarea a 1500 de scaune pentru stadion. Oferta a fost deschisa pe 26 iunie 2007, la orele 13.00 si cea care a cistigat a fost SC Arena Sport SRL Oradea. Firma, care a fost si singura, ne-a oferit pentru scaune 50,35 lei/buc. Valoarea totala a contractului este de 93.444 lei. Saptamina viitoare vom semna contractul si daca au posibilitatea, tot incepind de saptamina viitoare vom trece si la montarea acestor scaune", a declarat laultima conferinta de presa primarul Decebal Bacinschi. Primul gospodar al orasului s-a mai angajat si la dotarea cu mobilier a vestiarelor de la stadion. "Am cerut o lista cu necesarul de mobilier nou pentru vestiare, vestiarul arbitrilor si cabinetul medical. Acestea au fost refacute in totalitate, dar ele mai au nevoie si de mobilier", a spus Decebal Bacinschi. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.